Antalyalı Sanatseverler, Panda Sahne’nin Ev Sahipliğinde 15 Ocak Haftası Sanatsal Etkinliklerle Buluşacak!

Panda Sahne, çocuklar ve yetişkinler için özel olarak hazırladığı çeşitli programlarla yenilikçi bir vizyon sunmaya devam ediyor. İzleyicilere farklı bir sanat deneyimi sunmayı amaçlayan Panda Sahne, eğlendirmenin yanı sıra düşündüren etkinlikleriyle, sanatın gücünü vurguluyor, renkli dünyasında unutulmaz anlara tanıklık etmek için seyircisini bekliyor.

15 Ocak Haftasında Panda Sahne’de Neler Var?

18 Ocak saat 20.00’de “Klasikten Rock Müziğe” Çello, Gitar ve Fagot Konseri dinleyicilerini bekliyor. Çağla Katırcıoğlu Bilgin çello, Akça Acun Bilgin gitar ve fagot ile klasik ve rock eserlerden oluşan müziklerine davet ediyor.

AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ AEDAŞ’IN VERİLERİNE GÖRE 19, 22 VE 23 TEMMUZ TARİHLERİNDE ELEKTRİK TÜKETİMİ ZİRVEYİ GÖRDÜ

 Seyircinin katılımıyla interaktif bir akışta ilerleyen ve oyuncuların seyirciden aldıkları yönergelerle rol aldıkları “Ayan Beyan Doğaçlama” 19 Ocak tarihinde Panda Sahne’de seyircisiyle buluşacak.

 Ocak ayında çocuklara yönelik birçok tiyatro oyununu ve çocuk etkinliğini minik izleyicilerler buluşturacak olan Panda Sahne, 20 Ocak saat 14:00’de Pınar Boyar’ın yazıp, yönettiği çocuk oyunu “Yastığın Rüyası” ile çocuklarla buluşuyor. Bir yastığın neşeli, eğlenceli yolculuğunu anlatan oyun, müzikleri ve danslarıyla yolculuğun anlamını, büyümenin en değerli yolculuk olduğunu çocuklara anlatıyor. Bu eğlenceli yolculuğa çocukları davet ediyor.

 Panda Sahne, 20 Ocak akşamı, Dicle Alkan’ın oynayıp yönettiği, sanatçı ValaThorsdottir tarafından kaleme alınan ve 'Avrupa Kadınların Tiyatrosu Festivali'nde büyük ödüle sahip olan “Çatıdaki Yarasa” isimli tiyatro oyunu izleyicisiyle buluşacak.

 “Biz Kazandık” adlı tiyatro oyunu, 21 Ocak Pazar günü saat 14.00’te Panda Sahne ev sahipliğinde Antalyalı küçük sanatseverler ile bir araya gelecek.

 21 Ocak akşamı saat 20.00’de, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı “Sen İstanbul’dan Daha Güzelsin” oyunu ile seyircilerini ağırlayacak. Oyun, birbirlerinden farklı ve bir o kadar da aynı zamanda ve mekânda yaşayan üç kadının yüzleşmesine, hesaplaşmalarına izleyicileri ortak ediyor. Oyuncu kadrosunda; Dicle Alkan, Pınar Boyar, Zeynep Hasdal Çolakoğlu’nun yer alıyor. Üç kadının birbirlerinin yaşamına ve kendi yaşamlarına bıraktıkları anlara, anılara doğru bir gidiş. Acının ve gülümsemenin karıştığı, pişmanlıkların, geç kalmışlıklarını, yanlış alınmış kararların, ayrılıkların ve kucaklaşmaların zaman farkı gözetmeden İstanbul’un kalbinde buluşması; İstanbul’un bir ana rahmine dönüşmesi. İstanbul adına değişen üç zamanın anlatısında buluşmak dileğiyle.

 Panda Sahne iyi seyirler dileyerek, her hafta birbirinden farklı ve dopdolu programlarıyla sezonun diğer oyunları ve etkinlikleriyle seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Editör: ADEM AYDIN