AFYONKARAHİSAR'DA FUHUŞ OPERASYONU AFYONKARAHİSAR'DA FUHUŞ OPERASYONU

     Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 3 ayrı ilçede 5 işyerine kumar baskını düzenledi. Baskınlarda 95 bin 500 lira ile 650 Euro'ya el konuldu.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları ve koordinesinde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, işyerlerine kumar baskını operasyonu düzenledi. Kepez ilçesinde 3 ayrı adres ile Aksu ve Muratpaşa ilçesinde birer adresteki işyerlerinde kumar oynatıldığı ihbarı üzerine baskınlar yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin işlerinde yaptığı denetimlerde kumar oynamada kullanılan delil niteliği taşıyan iskambil kağıdı, poker pulu, okey taşı ile 95 bin 500 lira ve 650 Euro’ya el konuldu. Aramalarda bir miktar da uyuşturucu madde ele bulundu.

Polis ekipleri, 5 işyeri hakkında 'Kumar Oynatılması için Yer ve İmkan Sağlama' suçundan, 1 işyerine ayrıca 'Uyuşturucu Madde Kullanma ve Bulundurma' suçundan adli işlem uyguladı. Kumar oynayanlara da '5326 Sayılı Kabahatler Kanunu 34. Maddesi'ne muhalefet' suçundan idari para cezası kesildi.

Editör: ADEM AYDIN