Portakal hasatının sonuna yaklaşıldığı Finike'de  TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu adıyla tadıyla Finike Portakalını bahçeden sofraya ulaştıran üreticileri ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

PORTAKAL SUYU İÇELİM SAĞLIKLI OLALIM

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike' de portakal bahçesini ziyaret ederek adıyla, tadıyla dünya markası Finike Portakalını dalından koparıp yemenin bambaşka bir zevk olduğunu ifade etti. Atay Uslu hasat sürecinin sonuna gelindiği Finike'de, Portakalı üreticilerine bol ve bereketli kazançlar diledi. Ardından portakal bahçesinde oynayan çocuklar ile birlikte portakal suyu mesajı veren Atay Uslu, çocuklar ile birlikte kolalı ve asitli içecekler yerine portakal suyu içelim Güçlü olalım mesajı verdiler.

MENDERES TÜREL'DEN ÇİFTÇİ DESTEK PAKETİ

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Tarım Dostu Belediyecilik anlayışı ile Menderes Türel'in çalışmalar yaptığını anlatarak şunları ifade etti: Antalya Büyükşehir Belediyemiz tarıma ve çiftçiye ayrı bir önem veriyor. Menderes Türel Başkanımız hem örtü altı üretim yapan çiftçilerimize hem de meyve üreten çiftçilerimize destek verdi, vermeye devam edecek. Menderes Başkanımız açıkladığı Çiftçi paketi ile Doğal üretim ve zararlılarla doğal mücadele  araçları konusunda destekler müjdeledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadeleriyle önce memleket, önce millet diyen projeler dolu, vizyonları geniş   Cumhur İttifakı adaylarımız Finike'de, Kemer'de, Alanya'da, Korkuteli'de, Kaş'ta, Gazipaşa'da, Muratpaşa'da, Kepez'de velhasılı kelam, 19 ilçemizde ve Büyükşehir'de kazanacak. "
Editör: TE Bilisim