Kemer seçim bürosunun açılışı ve esnaf ziyaretleri için ilçeye gelen Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, seçim çalışmaları kapsamında Kemer’e geldi. Böcek, Kemer Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül, eşi Neşe Gül, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Ergün Büyükbaş, belediye meclis üyeleri, partililer ve Kemerlilerin oluşturduğu binlerce kişi tarafından Beldibi Mahallesi’nde karşıladı.

KEMERLİLERİ SELAMLADILAR

Millet İttifakı Büyükşehir Adayı Böcek ile Kemer Adayı Gül ve beraberindeki heyet, yüzlerce araçtan oluşan konvoyla birlikte Beldibi, Göynük, Arslanbucak, Kuzdere ve Yeni Mahalle’den geçerek halkı selamladılar. Ardından, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in Kemer İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
 
GÜL: HİZMETE DEVAM DİYORUZ

Törende konuşan Başkan Mustafa Gül,  “10 gün zamanımız kaldı. İYİ Parti ile çıktığımız bu yolda Türkiye’de yeni bir anlayışı hâkim kılarak  Büyükşehir Belediyesi’ni ve ilçe belediyelerini inşallah alacağız. Biz Kemer Belediyesi olarak 10 yıldır verdiğimiz hizmetleri 5 yıl daha devam ettirmek istiyoruz. Geçmiş dönemde Büyükşehir Belediyesi ile sıkıntılar yaşadık. Bazı yatırımları yapmak için Büyükşehir’in izni gerekiyor. O izinleri alamadığımız için bazı hizmetleri gerçekleştiremedik Şimdi Büyükşehir’de iddialı bir adayımız var. Büyükşehir’i de alıp sizlere daha iyi hizmetler vereceğiz” dedi.

BÖCEK: BİZ GÖNÜLLERİN İTTİFAKIYIZ

Kendisini coşkulu bir konvoyla karşılayan ve açılış törenine katılan Kemerlilere teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkan Böcek ise  “Doğduğum ilçe olan Konyaaltı’na 20 yıl hizmet verdim, İnşallah 9 gün sonra Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Gazipaşa’dan Kaş’a kadar tüm ilçelerimize hizmet vereceğiz. Bu iktidar, kendileri ile aynı görüşte olmayan herkesi cezalandırdı. Biz böyle yapmayacağız, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Tüm ilçelerimize eşit hizmet vereceğiz. Çünkü biz gönüllerin ittifakıyız. Turizmcinin, esnafın, emekçinin, çiftçinin sorunlarını biliyoruz. Konusunda uzman olan kişilerin hazırladığı seçim bildirgemizde belirttiğimiz gibi tüm bu sorunları çözeceğiz” diye konuştu.
 
Böcek, Gül ile partililer açılış töreninin ardından Kemer’in merkez caddelerindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. 
 
Editör: TE Bilisim