Kaş'ta Cumhur İttifakı Kaş Kadın Kolları teşkilatı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kaş’ın Çerçiler Mahallesi Fevzi Gürsoy Kültür Salonu’nda yoğun bir katılım ile Kadınlar Günü kutlandı.

Cumhur İttifakı Kaş Kadın Kolları teşkilatı tarafından düzenlene programa, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş, Ak Parti Kaş İlçe Başkan Vekili Okay Bilgin, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Belediye Meclis Üyeleri ve adayları katıldı.

Gecede konuşan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu yaptığı konuşmada "8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle bütün kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlar baş tacımızdır. Onların hakları ödenmez. Hanımefendilerin özveriyle çalışarak, 31 Mart'ta Büyükşehirde Menderes Türel'e, Kaş'ta Mutlu Ulutaş için çalışacaklarından şüphe etmediğini vurguladı.

Sözleri sık sık sloganlarla kesilen Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş ise "her seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da hanımlarımızın destek ve gayretiyle sandıktan yine başarı ile çıkacağız" dedi. Konuşmaların ardından program eğlence ve ikramlarla devam etti.

 
Editör: TE Bilisim