RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A ELMALI'DAN GÜÇLÜ DESTEK

   AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu, Elmalı ilçesinde mahalle mahalle ziyaretlerde bulundu.

   14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem Milletvekilliği Seçim çalışmalarını sürdüren 

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Atay Uslu yüksek tempoyla adım adım, ilçe ilçe, mahalle mahalle Antalya’yı geziyor. Ziyaretlerine Elmalı ilçesinin, Yapraklı, Salur ve Eskihisar mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istedi.  

   Yaz sebzesi için fideleri toprakla buluşturan çiftçileri de ziyaret eden ve bereket temennisini ifade eden Atay Uslu hem çiftçiliğe vukufiyetini göstererek fidan da dikti.  

VATANDAŞIMIZ GİZLİ İTTİFAKLARIN FARKINDA 

   Elmalı programlarını ilçe SKM ofisinde Elmalılar ile bir araya gelerek bitiren Atay Uslu, Yoğun ilginin olduğu SKM toplantısında şunları ifade etti: 

“Bugün Elmalı İlçemizde yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşımızın kapalı kapılar ardında yapılan gizli ve kirli ittifakları gördüğünü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a büyük bir desteğin olduğunu görüyoruz. 14 Mayısta inşallah ilk turda Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrardan Cumhurbaşkanı olarak seçecek cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Türkiye Yüzyılı’nı inşaa etmeye başlayacağız.

Elmalı tarihi, kültürü, tarımı, ticareti ile bir cazibe merkezi. Sinanı Ümmi Türbesini ve Camiinin restorasyonunu tamamladık.  Bugün de ziyaret ettik. Kültürümüze, bu coğrafyaya irfan tohumlarını ekenlere karşı görevimiz var, bu kültürü koruma, anlatma görevimizi ifa etmeye devam edeceğiz. “ 

dedi.

   Milletvekili Atay Uslu’ya Elmalı Ak Parti İlçe Başkanı Haluk Altunkaya ve yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

IMG-20230430-WA0003

MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA MEMUR MAAŞI 22 BİN LİRA, KİRA 15 BİN LİRA

IMG-20230430-WA0004

Editör: ADEM AYDIN