RUS KADINLAR VE ÇOCUKLARI BÜYÜKÇAKIL VE ÇUKURBAĞ YARIMADASI KARAYOLU GİRİŞİNİ TEMİZLEDİ

   Rusya- Ukrayna savaşının ardından Kaş’a yerleşen bir grup Rus vatandaşı, Kaş İlçesinin Büyükçakıl Plajı ve Çukurbağ Yarımadası karayolu girişinde temizlik çalışmaları yaptı.

KUŞLARIN YUVA YAPTIĞI EVLERDE, BİT VE AKAR RİSKİ KUŞLARIN YUVA YAPTIĞI EVLERDE, BİT VE AKAR RİSKİ

   Bir grup Rus kadınları ve çocukları Kaş İlçesi’nin Büyükçakıl Plajı Mevkisini ve Çukurbağ Yarımadası karayolu girişini temizleyerek örnek oldular. Kaş İlçesine yerleşen bir grup Rus vatandaşı Kaş İlçesi’nin Büyükçakıl Plajı mevkisini boydan boya temizlediler. Temizlik yapan bir grup Rus vatandaşı etrafı elleriyle temizlerken bir yandan da dikenlerin içine girip çalılardan çıkarak çöp poşetlerini taşıyorlardı.

Etraflarındaki bazı vatandaşlar onları tebrik etmek için yanlarına giderek, hem tebrik ettiler hem de fotoğraflarını çektiler. Bayağı çöp toplayan Ruslar yolda motoruyla geçen vatandaşa bu topladığımız çöpleri motoronuzla az ilerdeki çöp bidonuna atmamda bizlere yardımcı olurmusunuz deyince bende utangaç bir vaziyette onlara yardımcı oldum. Çöpleri motorumun önüne koyarak onlara da teşekkür ederek çöpleri çöp bidonunu attım. Bizler çöpleri sağa sola, gelişi güzel her yere atıyoruz.  Elin yabancısı gelip topluyor çok üzüldüm her şeyin başı eğitim ve sağlık İçin olacaktır, diye düşünüyorum.

 Ellerine aldıkları çöp torbalarıyla yol, kaldırım ve yolun çevresine atılan çöpleri toplayan bir grup Rus vatandaşı yaptıkları hareketle ilçe halkına ve ilçeye tatile gelen yerli ve yabancı turistlere örnek oldu.

d6da9d41-e34c-473c-8235-97be1763e429

Editör: ADEM AYDIN