HAYIRSEVERDEN AİLE SAĞLIK MERKEZİ PROTOKOLÜ

   Vali Ersin Yazıcı, hayırseverler Emin Gül ve Emel Kurga ile Kemer ilçesinde yapılacak olan Aslanbucak Mahallesi Ağa Mustafa Gül Aile Sağlığı Merkezi protokolünü imzaladı.

   Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Emin Gül ve Emel Kurga ile Kemer ilçesinde 120 metrekare alana 2 hekimli yapılacak olan Aslanbucak Mahallesi Ağa Mustafa Gül Aile Sağlığı Merkezi protokolünü imzaladı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, hayırsever Emin Gül ve Emel Kurga katıldı.

FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR FETHİYE AÇIKLARINDA BOTLARI BATMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAK GÖÇMENLER KURTARILDI, 3 KAYIP ARANIYOR

   Antalya'nın hayırseverler bakımından çok güçlü bir şehir olduğuna değinen Vali Yazıcı, “Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada şehrimize değer katmaya devam ediyor. Turizmde öncü şehir Antalyamız, hayırseverde de öncü şehir. Şunu canı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Kalpte bir güzellik olmayınca çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Hem vatandaş hem de bir vali olarak sizlere teşekkür ediyorum. Allah sayınızı artırsın. Sizin gibi gönlü güzel hayırseverlerimiz iyi ki var. Sağ olun var olun" ifadelerini kullandı.

NİSAN AYINDAKİ 5'İNCİ PROTOKOL

   Hayırseverlerle imzalanan protokollerin tüm hızıyla devam ettiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, “Antalya turizmin başkenti olduğu gibi gönlü bol insanların da başkenti. Hayırseveri bol bir şehir. Özellikle son zamanlarda hayırseverlerimizle protokollerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bugün imzalamış olduğumuz protokol, nisan ayı başından itibaren hayırseverlerimizle imzaladığımız 5'inci protokol. Bu gerçekten müthiş bir sayı. Diğer görev yaptığım illerde de birçok hayırseverimizle protokol imzaladım. Ama Antalya gerçekten bu konuda çok şanslı. Türk milleti adına Antalyamız adına yaptığınız her şey için teşekkür ederiz" diye konuştu.

   İmzalanan protokolle, Kemer'de 120 metrekarelik alana yapılacak olan Aslanbucak Mahallesi Ağa Mustafa Gül Aile Sağlığı Merkezi'nin 8 ay içerisinde tamamlanacağı bilgisi verildi.

073403c6172b5c95db903c45fd6394c4

Editör: ADEM AYDIN