KAŞ VOLEYBOL TURNUVASININ ŞAMPİYONU KALKAN

   Kaş okul sporları yarışmaları yıldız voleybol turnuvası yapıldı. Kalkan Ortaokulu yıldız kız ve yıldız erkek takımları set vermeden şampiyon oldular.

   Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü,  Okul Sporları 2. küme İlçe Ortaokulları yıldız kız ve yıldız erkek voleybol turnuvası Kaş ilçesinde yapıldı. Yıldız kızlarda 11 ve yıldız erkeklerde 4 takımla turnuvaya katılım sağladılar. Yıldız kızlarda 3 gurupta mücadele etti. Yıldız erkeklerde 4 takım puan usulü mücadeleye katıldı. Kalkan Ortaokulu yıldız kız takımı gurupta Kaş Durmuş Gülser Gedikoğlu Ortaokulunu ve Kaş Atatürk Ortaokulunu 2-0 yenerek gurup birincisi oldu.

   Ardından A gurubu ikincisi Çayköy ortaokulunu 2-0 yendi. Yarı final maçında Kaş Sütleğen Ortaokulunu da 2-0 yenerek finale çıktı. Finalde nefes nefese çok çekişmeli bir maçla Kaş Merkez Ortaokulunu 2-1 yenerek kupayi kazandı.

   Yıldız erkeklerde ise Kalkan Ortaokulu sırasıyla: Kınık Merkez Ortaokulunu 2-0, Kınık Yurdusev Ortaokulunu 2-0 ve son maçta Kaş Durmuş Gülser Gedikoglu Ortaokulunu 2-0 kazanarak şampiyon oldu. Maçların hakemliklerini Antalya Gençlik Spor Merkezinde görevli hakemler yaptı. Ödülleri Kaş Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu , Kaş Gençlik ve Spor Müdürü ve Okul Müdürleri sporculara verdiler.

   2 hafta süren Okul Sporları müsabakaları çok çekişmeli zevkli maçlara sahne oldu. Kaş halkı öğrenci velileri ve de sporseverler maçlara yoğun ilgi gösterdi. Turnuva amacına uygun yapıldı.

dfdghykıl (1)dfdghykıl (4)dfdghykıl (6)dfdghykıl (3)

METE GAZOZ: ULUSLARARASI OLİMPİYAT KOMİTESİ BAŞKANI OLMAYI HEDEFLİYORUM METE GAZOZ: ULUSLARARASI OLİMPİYAT KOMİTESİ BAŞKANI OLMAYI HEDEFLİYORUM

Editör: ADEM AYDIN