Serik Belediyesi tarafından memleketine ailelerini ziyarete giden öğrencilere sağlanan yol parası desteğinden faydalanan üniversite öğrencileri başkan Enver Aputkan'ı ziyaret etti.  

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından 2022 yılında ilçede öğrenim gören üniversite öğrencilerine memleketlerini ve ailelerine ziyaret edebilmesi için öğretim sezonu boyunca yılda bir kez verilen yol parası desteği başlatıldı. Üçüncü yılında da devam eden proje kapsamında 2023-2024 eğitim öğretim sezonunda yaklaşık 250 öğrenciye memleketlerine gidip dönme yol parası desteği verildi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN HIZLI MÜDAHALE BÜYÜKŞEHİR’DEN HIZLI MÜDAHALE

Belediye desteğiyle ailelerini ziyarete giden öğrenciler Başkan Enver Aputkan'ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Başkan Aputkan da farklı projelerle öğrencilere, okullara, öğretmenlere destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Aputkan, "Üniversite öğrencilerimizin ailelerini ziyaretlerine yönelik yılda bir defa ya mahsus desteğimiz 2022 yılında başladı. 2023 yılında da aynı şekilde desteklerimiz devam etti. Bu yılda yine öğrencilerimize desteğimiz sürüyor. Öğrencilerimiz bizleri ziyaret ettiler. Öğrencilerimize elimizden gelen yardımlarımız sürecek. Bizim onlardan beklentimiz eğitimlerini güzel şekilde tamamlayıp, vatana, millete, devletimize, Türkiye Cumhuriyeti'ne faydalı vatandaş olmalarıdır. Ziyaretlerinden dolayı ben de onlara çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: ADEM AYDIN