Sosyal Güvenlik Kurumu'nda (SGK) 28 yıldır görev yapan Ali Duru, Antalya İl Müdürlüğü'ne vekaleten atandı.

   SGK Antalya İl Müdürlüğü'nde Beyazıt Ablay'ın Ankara'ya atanmasının ardından il müdürlüğü görevine Ali Duru atandı. SGK'daki hizmetlerine 1995'te Bağ-Kur Ankara İl Müdürlüğünde memur olarak başlayan Duru, 1997-2008 yıllarında, Bağ-Kur Karaman İl Müdürlüğünde memur, Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nde kontrol memuru olarak görev yaptı. 2011 yılında Sosyal Güvenlik Denetmeni unvanı ile hizmetlerini Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde sürdüren Duru, 16 Eylül 2011'de Manavgat Sosyal Güvenlik Merkez Müdür vekili olarak atandı. 2014 yılında ise aynı merkez müdürlüğüne asaleten atandı. 7 Nisan 2022- 22 Mayıs 2023 tarihlerinde Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Duru, bakanlık onayıyla Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'ne vekaleten atandı.

ANTALYA'NlN 5 İLÇESİNDE ÇUKUR OPERASYONUNDA 43 ŞÜPHELİ GÖZALTI ANTALYA'NlN 5 İLÇESİNDE ÇUKUR OPERASYONUNDA 43 ŞÜPHELİ GÖZALTI

    Duru, devraldığı bu görevi Antalya ilinde azim ve gayretle daha ileriye taşıyacağını söyledi. Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü görevine 23 Mayıs 2023 tarihi itibarıyla başladığını anlatan Duru, "Her zaman, vatanımızın, milletimizin ve kurumumuzun yüksek menfaatlerini gözeterek yürüttüğüm görevimi yine en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağım. Bu bir bayrak yarışıdır. Doğup büyüdüğüm şehre komşu olan, uzun yıllar hizmet verdiğim ve çok iyi tanıdığım bu güzel ilimizde görev bayrağını el birliği ile daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum" dedi.

Editör: ADEM AYDIN