Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 177'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

uş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'na çelenk bırakıldı. Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürü Funda Aydın Seymen, genel müdürlüğün 'Teknolojide Öncü Kurum' olduğunu belirterek merkez ve taşra teşkilatlarıyla 23 bölge müdürlüğü, 973 tapu müdürlüğü ve 81 kadastro müdürlüğüyle ülkede tüm il ve ilçelerde yılda 20 milyon civarında işlem hacmi yaptıklarını açıkladı. Yaklaşık 30 milyon kişinin doğrudan ya da dolaylı olarak tapu ve kadastro müdürlüklerine işinin düştüğünü belirten Seymen, devlet kurumu olarak 177 yıldır vatandaşa hizmet vermenin halkı gururunu yaşadıklarını anlattı.

ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ ELMALI KÖYLÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Funda Aydın Seymen, “177 yıl önce, kurumumuzun temelleri atıldığında, bir hayal ve bir amaçla yola çıktık. O günden bu güne kurumumuzun yolculuğu sadece başarılarla dolu olmadı. Aynı zamanda zorluklarla da dolu oldu. Ancak her engelin üstesinden gelmek için gösterilen karar ve azim bizleri bugünkü noktaya getirdi. Köklerimizden aldığımız güçle geleceğe doğru bakıyoruz. Gelecek için bir vizyonla hareket etmek sadece kurumumuzun değil, aynı zamanda toplumun ve dünyanın geleceği için de bir sorumluluk. Sürdürülebilir, yenilikçi ve toplumsal sorumluluk ilkelerine bağlı kalarak yolculuğumuza devam ediyoruz. 177 yıllık bu gurur dolu yolculuğumuzda bizimle olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Editör: ADEM AYDIN