Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi'nin olağan genel kurulunda yönetim kuruluna Dr. Cengiz Nizam, Kubilay Varol, Plt. Gülşah Bayraktar, Plt. Selami Altıokoğlu, Nazif Eken seçildi. Yeni şube başkanı Dr. Cengiz Nizam, “Bizim asli görevimiz özellikle gençlerimizi havacılığa özendirmek, onlara başarıyı yakalatmak" dedi.

2e0bbab93b899b0b8d745cc0844a951a

THK Antalya şubesinin olağan genel kurulu dün Nazım Hikmet Kongre Merkezinde düzenlendi. Yönetim kuruluna Dr. Cengiz Nizam, Kubilay Varol, Plt. Gülşah Bayraktar, Plt. Selami Altıokoğlu, Nazif Eken, denetleme kuruluna ise İlker Koç, Timuçin Timur, Nalan Kemaloğlu seçildi.

    HEDEF GENÇLERİ HAVACILIĞA ÖZENDİRMEK

RUN TO SKY ŞAMPİYONU KEMER BELEDİYESİ’NDE RUN TO SKY ŞAMPİYONU KEMER BELEDİYESİ’NDE

    THK Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, ekip çalışmasının çok önemli olduğunu anlattı. Yeni yönetim olarak THK'da gençlere çok önem verdiklerini belirten Nizam, “Gençlerin 11 yaşından itibaren genç kanatlar grupları var. Onlara havacılığı sevdirip, ileride pilotluktan tutun paraşütçülüğe kadar çok iyi profesyonel havacılar yetiştirmek istiyoruz. Türk Hava Kurumu Ata'mızın kurduğu bir kurum. Turizm açısından da çok önemli bir kurum. Biz bunların hepsini geliştirmek istiyoruz. Gençleri ateşlemek istiyoruz. Deri toplamak, gelir sağlamak bizim asli görevimiz olmaması lazım. Bizim asli görevimiz özellikle gençlerimizi havacılığa özendirmek, onlara başarıyı yakalatmaktır" dedi.

Editör: ADEM AYDIN