ANSİAD'IN GELENEKSEL BAHAR BULUŞMASI ANSİAD'IN GELENEKSEL BAHAR BULUŞMASI

   Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam, Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü 63 personel ve 30 araçla makbuz karşılığında deri toplayacaklarını açıkladı.

   Kurban Bayramı'na sayılı günler kala THK Antalya Şube Başkanı Dr. Cengiz Nizam ve Yönetim Kurulu üyeleri, şube çalışanları ve genel merkezle koordineli bir şekilde deri toplama faaliyetleri için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Nizam, Kurban Bayramı'nın birinci ve ikinci günü sabah namazından sonra gün boyu Antalya merkez ve ilçelerin kurban kesim noktalarında 63 personel 30 araçla makbuz karşılığında deri toplayacaklarını söyledi.

   Başkan Nizam, Antalya'da THK'nın görevlendireceği 63 personelin THK Kimlik Kartı, THK logolu yelek ve şapkasını takarak kurban derisi toplayacaklarını anlattı. Herhangi bir sıkıntı veya yardım ihtiyacında THK'nun 0242 324 48 80 veya 0530 575 30 96 nolu telefonlardan ulaşabileceklerini aktaran Başkan Nizam, “THK bu yılı özellikle gençlerimize adamış olup 'Genç Kanatlar Yılı' ilan etmiştir. Ülkemizin en güzide kuruluşlarından biri olan Türk Hava Kurumu'nun temel hedefi olan gençlerimize havacılığı sevdirmek ve sportif havacılık sevdasını aşılamak konularında tüm halkımızla birlikte birçok güzel yeni projeleri birlikte başaracağız. Bu nedenle bizlere gelecek her türlü destek yine aynı şekilde gençlerimiz ve onların geleceğine geri dönecektir. Tüm milletimize hayırlı bayramlar diliyoruz" dedi. 

Editör: ADEM AYDIN