Aydın AK Parti listelerinden 2. sıra milletvekili adayı olan 2006 Türkiye güzeli Seda SARIBAŞ, ramazan boyunca Aydın’ın 17 ilçesine ziyaretler gerçekleştirdi.

Geçmişte AK Parti teşkilatlarında çeşitli kademelerde görevler üstlenen Türkiye güzeli Sarıbaş, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeliğinin ardından şimdi de AK Parti Aydın milletvekili aday listesinde 2. sırada yer aldı. Aydın’ın 17 ilçesini tek tek gezen Sarıbaş, tüm Ramazan’ı sahada geçirdi.

Söke Atatürk Mahallesinde Roman vatandaşlarla hasır ören Sarıbaş vatandaşın ihtiyaçlarını dinlerken çocukların ilgi odağı oldu.

Sarıbaş, Sultanhisar’da çilek işleme tesisinde kadın işçilerle bir araya geldi ve çalışanlarla birlikte çilek ayıkladı, işçilerin çalışma koşullarında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ADAYI BÖCEK’E COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN ADAYI BÖCEK’E COŞKULU KARŞILAMA

Nazilli’de incir işleme tesisinde kadın emekçilerle gerçekleştirdiği buluşmada “Kadının iş gücüne katılımına 20 yıldır önem verdik ama yetmez, ekonomik bağımsızlığını kazanmayan kadın kalmayana dek çalışmaya devam edeceğiz. Hür memleket ancak hür ve güçlü kadınlarla mümkün.” demecinde bulundu.

Mecliste çocukların ve kadınların temsilcisi olmayı hedefleyen Sarıbaş, vatandaşla kurduğu iletişim ve içten duruşuyla vatandaşın sempatisini kazandı. Sarıbaş sık sık vatandaşla iç içe görüntülenirken, vatandaşın Sarıbaş’a yakın durmaktan çekinmediği kaydedildi. Çocukların Sarıbaş'a olan ilgisi kameralara da yansıdı.

SEDA SARIBAŞ KİMDİR?

Seda SARIBAŞ, geçmişte AK Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi (2014-2018) ve AK Parti Aydın Önceki Dönem Kadın Kolları İl Başkanı (2016-2018) görevlerinde bulundu. Halihazırda AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulunda yer almakta, AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmektedir. Ayrıca 2023 Genel Seçimleri'nde AK Parti Aydın Milletvekili Aday Listesinde yer almaktadır.



Sarıbaş, 2006 yılında gerçekleştirilen Miss Turkey Güzellik yarışmasında "Türkiye Güzeli" seçilerek büyük bir başarı elde etti. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi üzerine tamamlayan Sarıbaş, daha sonra sosyoloji alanında yüksek lisans yaparak akademik kariyerine yön verdi. Aydın’da yaşan Sarıbaş, evli ve üç çocuk annesidir.

1682508733_9434B243_EA65_41C9_8CEE_B71AAE4296411682491745_Roman_Mahallesi___Has__r_O__rme1682491745_Nazilli_I__ncir_I__s__leme_Tesisi1682491739_Roman_Mahallesi___C__ocuklar

Editör: ADEM AYDIN