KEPEZ'DE ANADOLU'NUN RENKLERİ TÜRKÜLERLE DİLE GELDİ

   Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çoğunluğu emekli ve çalışan öğretmenlerden oluşan Yedi Renk THM Korosu'nun konserini izledi. Başkan Tütüncü, Anadolu'nun bağrından kopan türküleri dile getiren koro üyelerini tebrik etti.

   Yedi Renk THM Korosu, Yaza Merhaba Konseri verdi. Kepez Belediyesi'nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Şef Mustafa Çiftçi yönetimindeki 38 üyeden oluşan koronun konseri büyük ilgi gördü. Yaza Merhaba Konserine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve çok sayıda müziksever katıldı.

71f208d8b70d5dc060899fb9c07edfae

   İki bölümden oluşan konserde Tevekte Üzüm Kara, Uzun İnce Bir Yoldayım, Mecnun gibi Dolaşırım Çöllerde, Geldim Şu Alemi Islah Edeyim, Eyletmen Beni, Gerizler Başı gibi Anadolu'nun dört bir yöresini anlatan 20 türkü seslendirildi. Yaza Merhaba Konserine katılan Başkan Hakan Tütüncü, “Koromuzu bu güzel konserinden dolayı kutluyorum. Özellikle koronun emekli ya da çalışan öğretmenlerden ve diğer üyelerinin de başka mesleklerin emeklilerinden oluşması ayrı bir güzellik. Bugün bize türkülerle Anadolu'nun renklerini yaşattılar. Yüreklerine, ağızlarına sağlık" dedi.

KEPEZ'DE AÇIK HAVA YEŞİLÇAM GÜNLERİ BAŞLIYOR KEPEZ'DE AÇIK HAVA YEŞİLÇAM GÜNLERİ BAŞLIYOR

   Yedi Renk THM Korosu Şefi Mustafa Çiftçi ise amaçlarının türküleri sevdirmek, gelecek nesillere aktarmak olduğunu söyledi.

Editör: ADEM AYDIN