Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından AK  Parti Antalya İl Başkanlığı ve Kepez İlçe Başkanlığı önündeki coşkulu kalabalığa seslenen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kazanan Türkiye Cumhuriyeti oldu” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından AK Parti Antalya teşkilatlarındaki kutlamalara katıldı. Eşi Dr. Ayşe Tütüncü ve kızı Zeynep ile beraber ilk önce AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı önündeki kutlamalara katılan Başkan Tütüncü, coşkulu kalabalığa seslenerek, “Akşamımız hayırlı olsun, zaferimiz mübarek olsun, yolumuz açık olsun.” dedi. Türkiye yüzyılının başladığını bildiren Başkan Tütüncü, “Rabbimize hamdolsun… Bize bu güzel günü gösterdiği için… Allah’ımıza binlerce kez şükürler olsun. Bugün açılan sandıklarda elde edilen neticeyle sadece AK Partililer değil, sadece Cumhur ittifakı değil, AK Parti ve Cumhur İttifakına oy vermeyenlerinde kazandığı şahane bir netice oldu. Kazanan Türkiye Cumhuriyeti oldu. Bu güzel zafere emek veren değerli yol arkadaşlarıma, Cumhur ittifakının çok değerli temsilcilerine, sevgili teşkilat mensuplarına binlerce kez teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. ” diye konuştu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına, AK Parti kadın ve gençlik kollarına, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve HÜDA PAR’ın teşkilatlarına da teşekkür ederek, “Allah hepsinden razı olsun” dedi. 

    TÜRKİYE YÜZYILINI TAYİN ETTİK

    “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Türkiye yüzyılı vizyonunu tayin ettik, büyük hayaller kurduk. O hayalleri gerçekleştirmek için gece gündüz durmadan dinlenmeden çalıştık. Ve kazanan Türkiye Cumhuriyeti oldu.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü,  İstiklal Marşı’nın “Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.” dizelerini de kutlamalara katılan vatandaşlarla hep bir ağızdan okudu.

RÜŞTÜ PEKER’E YOĞUN İLGİ RÜŞTÜ PEKER’E YOĞUN İLGİ

    BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

    Türkiye Cumhuriyetine bakan, gözü kulağı Türkiye Cumhuriyetinde olan, gönül coğrafyasındaki bütün insanların, bütün soydaşların, bütün insanlık aleminin bayram yaptığına değinen Başkan Tütüncü, “Bayramımız kutlu olsun. Yarın sabahtan itibaren kalplerimizdeki sevgiyi Antalya’nın her tarafına, Türkiye’mizin her tarafına, bütün gönül coğrafyalarına götürmeye hazır mıyız? Yepyeni hedefler için, Türkiye yüzyılı için liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için yeniden yol yürümeye hazır mıyız? Türkiye yüzyılına giden yolumuz bahtımız, ufkumuz hep açık olsun.“ dedi. 

    BUĞÜN TÜRKİYE’NİN ZAFER GÜNÜ

    Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra AK Parti Antalya İl Başkanlığı önündeki kutlamalara katılarak, coşkulu kalabalığa seslendi. Bugünün Türkiye’nin zaferini kulama günü olduğuna değinen Başkan Tütüncü, “Rabbim milletimize, ülkemize, Türkiye’mize böyle bir sevinç günü yaşattı. Bayramımız mübarek olsun. Kazanan 85 milyonu ile beraber Türkiye Cumhuriyeti Devleti oldu.” dedi. Türkiye’nin kardeşlik içerisinde demokrasi şölenini tamamladığını belirten Başkan Tütüncü, “Allah Türkiye yüzyılını milletimize mübarek eylesin. Allah liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ömrüne ömür versin. Milletimizin başından, islam aleminin başından, bütün Tük dünyasının başından onu eksik etmesin. Allah yolumuz bahtımızı açık etsin. Allah 85 milyon vatan evladıyla beraber ay yıldızlı al bayrağın altında, minarelerden yükselen ezan-ı muhammediyelerin altında bizi bu cennet vatanda bir eylesin, beraber eylesin, kardeş eylesin. Bizi sizden sizi bizden, hiç birimizi birbirimizden ayırmasın.  Bayramımız tekrar, tekrar, tekrar mübarek olsun. “ diye konuştu. 

Editör: ADEM AYDIN