U-12 LİGİ ŞAMPİYONU 1923 KAŞ SPOR KAŞ'l BAŞARlYLA TEMSİL ETTİ

   U-12 Ligi Batı Antalya Şampiyonu 1923 Kaş Spor takımı yarı finalde Corendon Alanya Spor'a yenilerek elendi.

   U-12 Ligi Batı Antalya Şampiyonu 1923 Kaş Spor Antalya'da düzenlenen Play-Off maçlarında Kaş'ı başarıyla temsil etti. Eleme usulü yapılan maçlarda 1923 Kaş Spor Zorlu ve güçlü rakibi Finike Belediye Sporu 2-1 yenerek yarı finale çıktı. Yarı finalde Süper Lig takımı Corendon Alanya Spor'un U-12 takımına  6-1 yenilerek elendi. 1923 Kaş Spor U-12 takımının oynadığı zorlu ve güçlü takımlara karşı ortaya koyduğu mücadeleci göze hoş oyunları kamuoyu ve  sporseverler tarafından takdirle karşılandı.

   1923 Kaş Spor Kulübü Başkanı Bekir Göncü yaptığı konuşmada;"1923 Kaş Spor alt yapı  U-12 takımımız  Antalya'da Play-Off ön eleme maçında Finike Belediye Spor maçını kazanarak Batı Antalya'nın şampiyonu oldu. Dün oynadığımız çeyrek final maçında Süper Lig takımı olan Corendon Alanya Spor'un U-12 takımına kaybederek bu sezonu tamamlamış bulunuyoruz. Sporcularımızın bu havayı solumaları sporcularımız için güzel bir tercübe kazanmalarına neden oldu. Geçen sezon da Batı Antalya'da U-11

KAŞ’A MOBİL KONTEYNER VE PARK YIKAMA ARACI KAŞ’A MOBİL KONTEYNER VE PARK YIKAMA ARACI

Ligini şampiyon olarak tamamlayan ekibimiz iki sezondur üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Bu süreçe emeği geçen hocalarımıza, velilerimize, sporcularımıza ve takımımıza maddi, manevi destekte bulunan herkese teşekkür ederiz. Saygılarımla." Dedi.

Editör: ADEM AYDIN