1923 Kaş Spor U-12 Kaş-Demre Liginin şampiyonu oldu.

   U-12 9. Grup Batı 1 Kaş-Demre Liginin şampiyonu 1923 Kaş Spor oldu. 1923 Kaş Spor futbol takımı 7 takımın mücadele ettiği ligde oynadığı 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik ve aldığı 1 mağlubiyetle topladığı 29 puanla şampiyon oldu.

KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR KAŞ’TA DENİZE KOŞTULAR

   1923 Kaş Spor Kulübü Başkanı Bekir Göncü yaptığı konuşmada;" 1923 Kaş Spor 7 takımın bulunduğu ligde 12 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi alarak 29 puan ile ligi 1. sırada tamamlayarak şampiyon olduk. Finike - Kumluca liginin şampiyonu Finike Belediye Spor ile Antalya'da Play-Off maçı oynamaya gideceğiz.

Emeği geçen antrenörlerimize, velilerimize ve sporcularımıza teşekkür ederim. Alt yapımızı ne kadar sağlam temeller üzerine kurarsak gelecekte üst yapımızda o kadar sağlam olur. Bir takımın alt yapısı olmadan üst yapısı olamaz. Bizim amacımız ilk önce alt yapımıza gerekli yatırımları yapmak daha sonrasında üst yapıya geçmektir. 8 yıldır bu doğrultuda ilk gün ki heyecanımız ile hiç durmadan yolumuza devam ediyoruz. Saygılarımla. Biz Bize Yeteriz. Kaşın Çocukları KaşınTakımı."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN