KEPEZ'DEN OY KULLANACAK ENGELLİ VE YAŞLILARA ÜCRETSİZ ULAŞIM

   Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimlerinde engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların oylarını daha rahat bir şekilde kullanabilmesi için ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak.

   Kepez Belediyesi, 14 Mayıs pazar günü Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde oy kullanmak isteyen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlara ulaşım hizmeti verecek. Oy kullanmaya tek başına gidemeyecek olan vatandaşlar, Belediye Sağlık Merkezi ekiplerince verilecek olan hizmetten ücretsiz yararlacak. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Belediye Sağlık Merkezi'ni ziyaret ederek, vatandaşlara destek olacak personeline teşekkür etti.

ATB NİSAN HAL ENDEKSİNİ AÇIKLADI ATB NİSAN HAL ENDEKSİNİ AÇIKLADI

   SAĞLIK MERKEZİ EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

   14 Mayıs'ta tek başına oy kullanmaya gidemeyecek olan vatandaşları seçim sandığına taşıyacaklarını belirten Başkan Tütüncü, “Hemşehrilerimiz bu uygulamadan belediyemize, Belediye Sağlık Merkezimize müracaat ederek faydalanabilecekler. Seçim günü 16 ayrı araçla 30 personelimiz oy verme işleminin başladığı saatten, bitiş saatine kadar görev başında olacaklar. Sandığa gitmek, seçime gitmek demokratik bir haktır. İstiyoruz ki; bütün hemşirelerimiz o demokratik haklarını en güzel şekilde kullansınlar ve milli irade en güzel şekilde tecelli etsin" dedi. Oy kullanmak isteyen ancak fiziksel engelli, hasta ya da yaşlı olan vatandaşlar, 0 (242) 316 07 08 ya da 0 (242) 338 11 22 nolu iletişim hattını arayarak, bu hizmetten ücretsiz yararlanabilecekler. 

9c9cb175c38a90233e9fe9d44309c6de

Editör: ADEM AYDIN