PODDY, PODCAST İÇERİKLERİYLE ÜLKE GÜNDEMİNİN DE NABZINI TUTUYOR 
   Dijital dünyada etkileşimin hem üretimi hem de fikir paylaşımını destekleyen önemli bir rolü olduğuna inanan Poddy, yayıncıların dinleyicileri ile bağlantı kurabilmesi için alan sağlarken; dinleyicilerin de fikirlerini paylaşabilme özgürlüğünü değerlendirebilmeleri için ilham verici bir zemin oluşturuyor. Güncel içeriklerle ilgi toplayan Poddy, “Çok Sesli Stüdyo Seçim Özel” akışına TİP Başkanı Erkan Baş ile başlayarak Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ile devam ediyor. “Olaylar Olaylar” podcastlerinde ise Konda Araştırma ve Danışmanlık Saha Direktörü Ali Karakas, Konda Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Hande Turan gibi seçim sürecinin öne çıkan kişi ve kurumlarına yer verirken, dinleyicilerin interaktif bağ kurmasına da olanak sağlıyor.  

BİLİM İÇİN 'KADAVRA GÖNÜLLÜSÜ' ARANIYOR BİLİM İÇİN 'KADAVRA GÖNÜLLÜSÜ' ARANIYOR

VFBFGHDZ
   Hikayenin gücüne ve herkesin anlatacak bir hikayesi olduğuna inanan ve bu bakış açısıyla herkesin özgürce ve her dilde sesini duyurabildiği global bir platform olan Poddy ses dünyasını yeniden inşa ediyor. Dünyanın en interaktif Podcast platformu olmak üzere geliştirilen Poddy, yalnızca anlatıcıların göründüğü bir platform olmanın ötesine geçerek dinleyicilerin de görünür olduğu ve seslerini duyurabildiği bir dijital uygulama.  
   Bu doğrultuda ülke gündemindeki gelişmeleri de içerikleri arasına katan Poddy'de TİP Başkanı Erkan Baş ile başlayan ‘'Çok Sesli Stüdyo Seçim Özel'' akışı, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar ile sürüyor. Ülke gündemindeki konuları ele alan “Olaylar Olaylar'' podcastinde ise seçim döneminin siyasi partileri dışındaki oyuncuları ile seçim konuşuluyor. Programın katılımcıları arasında Konda Araştırma ve Danışmanlık Saha Direktörü Ali Karakas, Konda Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki, Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı Hande Turan bulunuyor. Tüm bu programların ortak noktası ise etkileşim ihtiyacı, halkın doğru bilgi alması ve siyasilere özgürce sorularını yöneltebilmesi ya da siyasi partiler dışındaki oyuncuların içeriklerine yorumları ile dahil olabilmesi. 
   Poddy'nin kurucusu ve CEO'su Cüneyt Göktürk, “Etkileşim ihtiyacının en büyük örneklerinden birini içinden geçtiğimiz seçim sürecinde de görüyoruz. Sadece uygulama değil iç yapımlarımızla da podcast dinleyicisinin gündemde kalmasını sağlamaya çalışıyoruz. “Olaylar Olaylar” podcastimizde Konda Araştırma, Türkiye Raporu, Oy ve Ötesi gibi seçim sürecinin öne çıkan kurumlarına yer verirken “Çok Sesli Stüdyo Seçim Özel” ile seçmenin sesinin, sorularının siyasi partilere ulaştırıldığı bir yayın yapıyoruz. Söz konusu podcastin formatı gereği halk kendi sesi ile seçim dönemine ilişkin Türkiye İşçi Partisi Başkanı Erkan Baş'a, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Özgür Özel'e, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar'a sorularını sorup yanıt bulabiliyor. İçinden geçtiğimiz demokrasi şöleninde Poddy ile seçmen ve adaylar, siyasi partiler arasında, sesin duyurulmasına aracılık etmek herkese sesini duyurma fırsatı vermek bizim için mutluluk verici” dedi. 
   İster yayıncı ister dinleyici olsun tüm kullanıcıların Poddy'de sesini duyurma gücü bulunuyor. Yayıncılar, içeriklerini bir podcast içeriği olarak geniş kitlelere ulaştırabilirken, dinleyiciler ise beğendikleri Podcastleri farklı bir platformdan ileti olarak göndermenin ötesine geçerek doğrudan Poddy üzerinden paylaşabiliyorlar; profillerinde ve akışta yayınlayabiliyorlar. Bu özellikleri ile Poddy hem Türkiye'de hem de dünyada “Podcast Player” formatındaki diğer tüm platformlardan ayrılarak, herkesin sesini duyurabileceği çok sesli bir podcast platformu olma özelliği taşıyor.  

Editör: ADEM AYDIN