Vali Münir Karaloğlu Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) düzenlediği iftar programına katıldı.
 
 
AESOB'un geleneksel iftar buluşmasına Vali Münir Karaloğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Tugay ve Garnizon Komutanı Piyade Albay Tuncay Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.
 
 
İftar sofrasında esnafla olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Münir Karaloğlu, Ramazan ayının birliğimizi, dirliğimizi, yardımlaşmamızı, kardeşliğimizi, helalleşmemizi geliştirmemiz gereken müstesna ayların başında geldiğini ifade etti. Bu aydan istifade ederek kamu görevlileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnafı, vatandaşı bir arada sokakta kurulmuş bir sofranın etrafında buluşabildiklerine dikkat çeken Vali Münir Karaloğlu; "Bu, bizim millet olarak kültürümüzün ve medeniyetimizin güzel örneklerinden bir tanesidir. Bunu muhafaza etmek, bunu geliştirmek durumundayız" dedi.
 
 
Ramazan ayını toplumun her kesimiyle bir arada geçirmeye dikkat ettiğine değinen Vali Karaloğlu, "Dün Ramazan ayının ilk günüydü Kepez-Varsak'ta bir caminin açılışıyla beraber orda halkımızla, vatandaşımızla beraber Kapalı Pazar yerinde iftarımızı açtık. Ramazan ayını fırsat bilerek her akşam toplumun farklı kesimiyle bir araya gelmeye devam edeceğiz" dedi.
 
 
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve oda başkanlarına teşekkür eden Vali Münir Karaloğlu, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diledi.
 
Editör: TE Bilisim