Yağlı Güreş Türkiye Ligi şampiyonu Başpehlivan Orhan Okulu Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu'nu ziyaret etti. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu Başpehlivan Orhan Okulu’ya çiçek takdim ederek altın hediye etti.

771e0ae8-c90e-4d27-93f0-9f78dc051bf0

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ” KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ, “DAHA GÜVENLİ BİR KEPEZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Kumluca'nın gururu Başpehlivan Orhan Okulu Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nu makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Köleoğlu, Kumluca’nın Gururu başpehlivan Orhan Okulu'ya çiçek ve altın hediyesi takdim etti ve başarılı güreşçiyi tebrik ederek başarılarının devamını dilediğini belirtti.

Başkan Köleoğlu yaptığı konuşmada;‘’ Kumluca’mıza Türkiye’nin ilki olacak Orhan Okulu Güreş Akademisini Kazandırıyoruz.’’ Bu yıl ilk defa ligler sonucunda Yağlı Güreşlerin şampiyonası belirlendi ve geri vitesi olmayan Kumluca’mızın gururu, Türkiye’mizin Orhan Okulu’su Türkiye Şampiyonu oldu. Biz mutlu bir Kumluca’nın hayaliyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’mizin gururu başpehlivanımız Orhan Okulu için Kumluca’mızda Türkiye’nin ilk güreş akademisini oluşturuyoruz. Şu anda Türkiye’de yüzlerce binlerce Orhan Okulular yetişsin, yağlı güreşimize katkı koyalım diye yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. 12 ay boyunca oradaki pehlivanlarımız, çayırlarda antrenmanlarını yapacak, aileleri tribünden izleyecek. İçeride spor salonunda yetişebilecekleri ve aynı zamanda konaklayabilecekleri hamamların ve spor aletlerinin olduğu güzel bir tesis olacak. Aynı zamanda güreş akademisini Türkiye’deki yağlı güreşlerimize kazandırmanın gururunu hep beraber yaşayacağız. Kumluca’mıza da Türkiye’deki tüm güreş severlere de hayırlı olsun."Dedi.

Başpehlivan Orhan Okulu ise yaptığı konuşmada;‘’ Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na spora verdiği destek için teşekkür ederim. Başkanımız Mustafa Köleoğlu’na ata sporumuza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye’de bir ilk olan 7 ayaktan oluşan bir lig oluştu. Buradan federasyon başkanımıza teşekkür ederim. Yağlı güreş camiasına bir heyecan kattılar. Bu ligde de şampiyon olmak bize nasip oldu. Buradan birinciliğimi önce Kumluca halkına armağan ediyorum. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederim."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN