Muğla'nın Fethiye İlçesi'ndeki bir evin balkonuna giren yaklaşık 2 metre boyundaki yılan itfaiye ekibi tarafından yakalanarak doğaya salındı.

Karagözler Mahallesi 35 Sokak'taki 2 katlı boş evin 2'inci kat balkonunda, bugün saat 16.30'da yılan gören vatandaşlar, durumu Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yarım saat süren çalışmanın sonunda, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı kancayla yakaladı. Yakalama çalışması çevredeki vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle izlenirken, özel bir kaba konulan yılan bölgeden uzaklaştırılarak doğal ortamına salındı

."ÇOK KORKTUK"

Mahalle sakinlerinden 80 yaşındaki İsmihan Girgin, yoldan geçen bir vatandaşın balkondaki yılanı kendilerine gösterdiğini söyledi. Balkona baktığında yılanın kafasını gördüğünü ve çok korktuğunu anlatan Girgin, "Mahalle sakinleri itfaiyeyi aradı. Etrafımızda çok fazla ormanlık alan var. Çocuklar dışarıda oynadığı için yılanın sokmasından korkuyoruz. 'Yılan gelecek' diye akşamları dışarıya çıkıp oturmaya korkuyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim