3 BOYUTLU SANAL DENEYİM UYGULAMASI İLE YEPYENİ BİR DİJİTAL İNOVASYON

   Endüstriyel haberleşme alanında faaliyet gösteren Japonya merkezli CC-Link Partner Association (CLPA), açık ağ teknolojilerinin şirketleri dijital dönüşüm süreçlerinin her aşamasında nasıl desteklediğini gösteren 3 Boyutlu Sanal Deneyim Uygulaması Virtual Presence’i (Sanal Varlık) hayata geçirdi. Bu yeni uygulama ile otomasyon cihazı tedarikçileri, makine imalatçıları ve son kullanıcıların yanı sıra CLPA’nın teknolojilerine ve hizmet sunduğu sektörlere ilgi duyan herkes, kuruluşun en son çözümlerini ve geliştirme seçeneklerini keşfetme imkânı elde edecek.

   Geliştirdiği teknolojilerle fabrikaları ve üretim hatlarını dijitalleştirirken açık ağın gelişim sürecine de öncülük eden CLPA (CC-Link Partner Association) imza attığı 3 Boyutlu Sanal Deneyim Uygulaması Virtual Presence (Sanal Varlık) ile firmalara dijital alanda birçok güncel gelişmeyi takip etme imkânı sağlıyor. Uygulama ziyaretçilerine; güncel gelişmeleri takip etme, tedarikçilerin uyumlu çözümlerini öğrenme, yeni pazar ve son kullanıcı uygulamalarını keşfetmeyi sağlamak gibi birçok farklı konuda yenilikçi bir dijital alan sunuyor.

   CLPA VE ÇÖZÜMLERİYLE İLGİLİ SON GELİŞMELER İÇİN İNOVATİF BİR ALAN YARATIYOR

   Teknolojik gelişmelerin ön saflarında yer alan ve "Bağlantılı Endüstrilerin Geleceğini Şekillendirmek" felsefesiyle hareket eden CLPA, 3 Boyutlu Sanal Deneyim Uygulaması ile endüstriyel otomasyon sektörü oyuncuları için yeni fırsatların ve olanakların kilidini açıyor. Güncel olması açısından sürekli geliştirilen uygulamada kullanıcılar tüm bu kaynakları, üç boyutlu ve etkileşimli bir ortamda daha yakından tanıma fırsatı elde ediyor.

   3 BOYUTLU ORTAM ÇEŞİTLİ OLANAKLAR SUNUYOR

ANTALYA BİLİMFEST START ALIYOR ANTALYA BİLİMFEST START ALIYOR

  Ziyaretçiler Virtual Presence uygulamasına girdikleri anda onları dijital bir lobi karşılıyor. Dijital lobide bulunan portallar vasıtasıyla otomasyon bileşenlerinin gerçek dünyadaki dijital ikizleri ve üretim tesisleri, interaktif dijital dönüşüm alanında benzeri görülmemiş bir erişim imkânıyla ortaya çıkıyor. Sanal alanda iş ortakları için kapsamlı bir sergi alanı yer alırken isteğe bağlı sunumlar ve canlı konferanslar için de bir oditoryum bulunuyor. Herhangi bir bilgisayar, tablet veya akıllı telefondan 7/24 erişilebilen CLPA Virtual Presence, fiziksel ve sanal dünyanın en iyi yönlerini bir araya getirerek kuruluşun çözümlerine ilişkin gelişmiş bir deneyim alanı yaratıyor.

Editör: ADEM AYDIN