Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) flüt sanatçısı Doç. Lelya Bayramoğulları, Brezilya'dan sonra davet edildiği Bosna Hersek'de de flüt konserleri verdi.

Uluslararası Şehirler Derneği tarafından geleneksel hale getirilen 'Yılın Sanatçısı' ödülünün bu yılki sahibi de olan Doç. Lelya Bayramoğuları, Bosna Hersek'in Konjic ve Mostar şehirlerinde gerçekleşen 'Uluslararası Yaz Festivalleri'ne davet edildi. Bayramoğulları flütüyle ülkemizi ve Antalya'yı temsil etti. 

ABD'Lİ ŞARKICI KYLİN MİLAN: SİDE GÖZLERİM İÇİN ZİYAFETTİ ABD'Lİ ŞARKICI KYLİN MİLAN: SİDE GÖZLERİM İÇİN ZİYAFETTİ

YETİMHANEDE MİNİ KONSER

ADSO sanatçısı Lelya Bayramoğulları, bu yıl 19'ncusu düzenlenen 'Brezilya Uluslararası Flüt Festivali'nde de flütüyle ülkemizi temsil etmişti. Bayramoğulları, bu kez de Bosna Hersek'teki 'Uluslararası Yaz Festivalleri'nde katılıp özel konserler verdi. Bayramoğulları, dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini flütüyle seslendirdi. Bosna Hersek Ulusal Televizyonu, birçok yerel televizyon ve radyo kanalları ile gazetelerin de ilgi gösterdiği Doç. Lelya Bayramoğulları, Mostar şehrindeki yetimhane yurdunu ziyaret etmeyi, kimsesiz çocuklarla buluşup mini bir konser vererek kalplerine dokunmayı da ihmal etmedi. Bayramoğulları'na teşekkür plaketi ve belgesi sunuldu. 

'HEYECAN YAŞIYORUM'

Antalya'ya dönen Doç. Lelya Bayramoğulları, "Müziksiz yaşam olmaz. Müzik ülkeleri kaynaştırıyor, kültürler arasında köprü oluyor, dünya barışına katkıda bulunuyor. Davet edildiğim uluslararası etkinliklerde ülkemizi ve yaşadığım şehir Antalya'yı temsil etmeninde gururunu, onurunu, heyecanını yaşıyorum" diyerek mutluluğunu ifade etti.

Editör: ADEM AYDIN