ADSO FLÜT SANATÇISINDAN BOSNA'DA KONSER ADSO FLÜT SANATÇISINDAN BOSNA'DA KONSER

   Antalya'da 6'ncısı düzenlenen Akra Caz Festivali'nde İspanyol aşk şarkılarının büyülü sesi Buika sahne aldı. Festivalin açık hava sahnesini dolduran sanatseverler, Buika'nın şarkılarıyla keyifli bir akşam geçirdi.

Akra Hotel'de düzenlenen 6'ncı Akra Caz Festivali, bu yıl flamenko ve rumba müziğinin en iyileri arasında yer alan Gipsy Kings by André Reyes konseriyle başlamıştı. Caz ve dünya müziğnin ünlü isimlerini sanatseverlerle buluşturan festivalde dün akşam İspanyol şarkıcı Buika sahne aldı. Efsunlu vokalini ve sanatını yeryüzünün farklı topraklarından hikayelerle besleyen şarkıcı ve besteci Buika, sakinlik, barış, özgürlük, tutku gibi pek çok evrensel temaya yer verdiği müziğiyle Akra Caz Festivali sahnesine konuk oldu.

Sanatseverlerin yoğun isteği üzerine bis yapmak için tekrar sahneye çağrılan Buika, muhteşem enerjisi ve dansı ile konserini sonlandırırken, esprileri ile de cazseverlere keyifli dakikalar yaşattı.

Festival, 29 Eylül'de İlhan Erşahin's Wonderland, 4 Ekim'de ünlü saksafon sanatçısı ve Rusya'nın caz elçisi Igor Butman sahne alacak. Akra Caz Festivali,  6-7 Ekim tarihlerinde ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın büyük beğeni toplayan yeni eseri 'Dünya Anne'nin iki konseriyle son bulacak.

Editör: ADEM AYDIN