KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ KORKUTELİ SPOR KAŞ KINIK SPOR'UN PAZAR GÜNÜ RAKİBİ KORKUTELİ SPOR

   İYİ Parti Kaş Belediye Meclis Üyesi Mustafa Baskak tekrar Kaş Belediye Meclis Üyesi seçilebilmek için Kaşlı hemşerilerinden  destek istedi.

   İYİ Parti Kaş Belediye Meclis Üyesi Adayı ve mevcut Belediye Meclis Üyesi Mustafa Baskak 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimlerde tekrar Kaş Belediye Meclis Üyesi seçilebilmek için Kaşlı hemşerilerinden destek istedi.

Kaş Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Baskak yaptığı konuşmada;"Uzun yıllar silahlı kuvvetlerde Astsubay olarak görev yaptım. Emekli olduktan sonra siyaset hayatına başladım. 2019 yılında Millet İttifakından İYİ Parti Kaş Belediye Meclis Üyesi seçildim. Aynı zamanda Antalya Kaşlılar Derneği Başkanıyım. 2019 yılından seçildiğimden bu zamana kadar, şimdide  2024 Mahalli İdareler Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Kaş Belediye Meclis Üyesi Adayıyım. Kaşlı seçmen hemşeri vatandaşlarımdan tekrar Kaş Belediye Meclis Üyesi seçilmem için destek istiyorum. Kaş İlçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını biliyorum. Meclis üyeliği dönemimde son 5 yıl içerisinde Kaş İlçemize kazandırılan Kınık Sebze Hal Kompleksi, Kaş Gıda Organize Sanayi Sitesi yatırımlarında önemli katkılarda bulundum. Bir dönem daha bu göreve talibim. Kaş İlçemizin önemli sorunlarından imar, altyapı, tanıtım,  turizm, trafik gibi alanlarda çözümler üretmek için geçmiş meclis üyeliği tecrübemle çözümler üretmeye hazırım. Bu sorunların çözümüne katkı sağlamak için Kaşlı hemşerilerimden ve oy kullanacak seçmen vatandaşlarımdan meclis üyeliği adaylığıma desteklerinizi bekliyorum."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN