KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUTLU ULUTAŞ'TAN ZİYARETLER

KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUTLU ULUTAŞ'TAN ÇAVDlR ZİYARETİ

Kaş Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş beraberindeki heyetle birlikte seçim gezileri kapsamında İlçenin Çavdır Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada;" 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Yerel seçimler kapsamında Kaş İlçesinin Çavdır Mahallesini ziyaret ettik. Ziyarette Çavdırlı esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet ettik ve destek istedik. Esnaf ve vatandaşlardan yakın ilgi, alaka ve samimiyetle karşılaştık. Çavdır Mahallesi'ndeki coşku, heyecan, birliktelik 31 Mart’ın ayak sesleri. Çavdır halkı 5 yıl daha Mutlu Ulutaş diyor."Dedi.

BUGÜN BİR BAŞKA GÜZELSİN ÇAVDIR

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin Çavdır Mahallesi ziyaretiyle ilgili olarak yaptığı konuşmada;" Kaş Belediye Başkanımız ve Adayımız Mutlu Ulutaş MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve adayları ile birlikte Çavdır'da  mahalle toplantısı gerçekleştirdik. Coşku ile bizleri karşılayıp bağrına basan Çavdırlı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bugün bir başka güzelsin Çavdır. Hazırız Kararlıyız Çavdır Bizimle Yürüyor."Dedi.

 KAŞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MUTLU ULUTAŞ KALKAN ESNAFIYLA BİRARAYA GELDİ

KAŞ BELEDİYESİ 130 PERSONEL ALACAK KAŞ BELEDİYESİ 130 PERSONEL ALACAK

   Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş Kalkan esnafıyla biraraya geldi.

   AK Parti'den Cumhur İttifakı Kaş Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş beraberindeki heyetle birlikte Kalkan Mahallesi esnafıyla biraraya geldi. 31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Yerel seçimler gezi ve ziyaretler kapsamında Kalkan esnafıyla Kaş Belediye Kalkan Hizmet Binası Toplantı Salonunda biraraya gelerek esnafın dertlerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştular.

Kaş Belediye Başkan Adayı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada; Kalkan mahalle esnafımız ile bir araya geldik, bölgemize kazandıracağımız projelerimizi konuştuk. 5 yıldır olduğu gibi, yeni dönemde de istişare ve ortak akıl ile Kalkan’ın yarınlarını birlikte inşa edeceğiz."Dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇELİK'TEN KAŞ'A MÜJDE: HERKES ELEKTRİK VE SU SUYUNU ALACAK

   AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’ten Kaş’a müjde: “Herkes elektrik ve su abonesi olacak elektriğini suyunu alacak."dedi.

   AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, “Yeter ki, mutabık olalım.”

Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kalkan Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buluşmada konuşan Çelik, bölgede yaşayanların sorunlarına dikkati çekerek, seçimden sonra su ve elektrik abonesi ile imar kaynaklı sorunların sona ereceğini söyledi.

Vatandaşların sorunlarını dile getiren Çelik, “Burada halkımızın sorunu var. İmardan kaynaklanan sorunu var. Su alamıyorlar. Elektrik abonesi olamıyorlar. İşte bunların da sonu geldi, çalışmasını yaptık. İnşallah önümüzdeki dönemde yani, seçimden sonra böyle bir sorun asla kalmayacak. Herkes elektrik abonesini alacak. Herkes suyunu alacak. Yeter ki, mutabık olalım.” diye konuştu.

Editör: ADEM AYDIN