Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

KAŞ KINIK SPOR ZORDA OLSA KORKUTELİ SPORU 1-0 YENDİ KAŞ KINIK SPOR ZORDA OLSA KORKUTELİ SPORU 1-0 YENDİ

Başkan Erol Demirhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümünü ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz.

Dünyada çocuklara ithaf edilen tek bayram olarak kutlanan bu önemli tarih, milli egemenliğimizin ve bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olmuştur. Bizlere düşen görev var gücümüzle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için çalışmak, onlara aydınlık bir dünya bırakmak, onların sevgi dolu, huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıl dönümü ile milletimizin ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Editör: ADEM AYDIN