ŞAMPİYON  BEYMELEK SPOR MU? YOKSA KAŞ KlNlK SPOR MU ? ŞAMPİYON  BEYMELEK SPOR MU? YOKSA KAŞ KlNlK SPOR MU ?

    Kaş Kınık Spor Çakallıklı Spor'u zorlu deplasmanda 2-0 yenerek şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü.

    Antalya Süper Amatör Liginde şampiyonluk mücadelesi veren ve ligde ikinci sırada yer alan Kaş Kınık Spor deplasmanda Antalya Zeytinköy 2 Nolu Sahasında oynadığı maçta ligin zorlu ve iddialı takımlarından Çakallıklı Spor'u 2-0 yenerek şampiyonluktaki iddiasını sürdürdü. Antalya Zeytinköy 2 Nolu Sahada oynanan haftanın önemli maçında Kaş Kınık Spor maçın ilk yarısında oynadığı göz dolduran güzel ve atak futbolu ile taraftarların alkışları kazanan Kaş Kınık Spor maçın ve oyunun hakimiyetini ele aldı. Kaş Kınık Spor takımı 29. dakikada girdiği gol pozisyonu Osman Albayrak golle değerlendirince ilk yarı 1-0 Kaş Kınık Spor’un üstünlüğüyle sona erdi.

 İkinci yarıda da hücum ve atak futbolunu sürdüren Kaş Kınık Spor 68. dakikada Yemen Taş’ın attığı golle 2-0 öne geçti. Kaş Kınık Spor'un atak futboluna ev sahibi takım Çakallıklı Spor’da atak ve hücum futbolu tercih edince her iki takımda gol pozisyonlarına girdi. Fakat maçta başka gol olmayınca deplasmanda oynayan Kaş Kınık Spor maçı 2-0 kazanarak galibiyeti maç sonunda taraftarıyla paylaştı.

   Kaş Kınık Spor kulübü Başkanı Alim Açıkgöz yaptığı konuşmada;" Takımımız Kaş Kınık Spor zorlu Antalya deplasmanında oynadığı haftanın önemli maçında Antalya merkez takımlarından Çakallıklı Spor takımını 2-0 yenerek bizleri ve taraftarları sevindirdi. Takımımız maçın ilk ve 2.yarısında oynadığı hücum ve atak futbol ile deplasmanda oynamasına rağmen rakibi Çakallıklı Spor’a karşı oynadığı futbolla göz doldurdu. Şampiyonluk yolunda son 2 maçı kalan Kaş Kınık Spor Kulübümüze sahip çıkalım. Hep birlikte el ele, tek bilek, tek yürek, bekle bizi 4.Lig Kaş Kınık Spor geliyor."Dedi.

Editör: ADEM AYDIN