ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANINDAN VERGİ HAFTASI ZİYARETİ
ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI İLHAN KARAYILAN ve ANTALYA ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI ADLIHAN DERE KAŞ’I ZİYARET ETTİ
Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere,
Kaş İlçe Mal Müdürü İsmail Rüştü Saka, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan ve Kaş Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı ve Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Ulutaş kendilerini ziyarete gelen konuklarla bir süre sohbet ederek, ikramlarda bulundular. Hediyeler verdiler.
ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ve ANTALYA ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANINDAN ODA ZİYARETLERİ
Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ve Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Ustaer’i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde esnaf ve sanatkarların durumu haklarında değerlendirmede bulundular. Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ve Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ettiler.
Ziyaretler sonunda Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan ve Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Kaş Oda Başkanlarıyla birlikte Kaş’ın Kalkan, Yeşilköy, Patara, Ova, Knık mahallerini ziyaret ederek, mahalle esnafıyla sohbet ederek, hayırlı işler dilediler.
 
 
 
Editör: TE Bilisim