AK PARTİ KAŞ'TA İSTİFA
   Ak Parti Kaş İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Gani Bakırcı, görevinden ve partisinden istifa etti.
 Ak Parti Antalya Kaş İlçesi Gençlik Kolları Başkanı Emre Gani Bakırcı, Ak Parti Kaş Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan ve Ak Parti üyeliğinden istifa etti. Bakırcı, istifasını Ak Parti  Gençlik Kolları Genel Merkezi’ne, Antalya İl Başkanlığı’na ve Kaş İlçe Seçim Kurulu’na gönderdi. Feceobok hesabından da yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
   Bakırcı istifası ile yaptığı açıklamada” Ak Parti saflarına üye olarak 2013 yılında katıldım. 17 Aralık 2017 tarihinde atandığım Ak Parti Kaş İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevim boyunca inandığım değerler ve insanlar uğruna partim ve değerlerim için can siperhane çalıştım.  Bu zaman zarfında fikri, bedeni ve maddi katkılarımı dava uğruna kullandım. Ancak bu partiyi şahsi çıkarları, kişisel hırs ve amaçları doğrultusunda kullanmaya çalışan başta Gençlik Kolları İl Başkanı ve Kaş İlçe Başkanı ile yakınında etkin olan birkaç kişi ile yaptığım parti içi mücadelesinde yoruldum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan biz gençlere ne kadar önem verdiyse biz burada Kaş’ta önemsiz kılındık. Bu nedenle, gölden vurgun olduğum partimden  kişiliğime uymayan ve artık daha fazla dayanamayacağım çirkinliklerden dolayı istemeyerek de olsa istifa ediyorum.  Doğruları savunmaya, yanlışların karşısında durmaya devam edeceğimin amaçlarımdan ve doğru bildiklerimden hiçbir şekilde geri adım atmayacağımın bilinmesini istiyorum. Bakırcı, çıkarcılar bu partiden uzaklaştırılmadığı için ben partiden ayrılıyorum”dedi.
  29 yaşındaki Emre Gani Bakırcı, 29 yaşında. Ziraat Mühendisi ve İş Güvenliği Uzmanı. Kaş’ta restaurant işletiyor. Yaklaşık 9 aydır Ak Parti Kaş İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nı yürütüyordu.
 
 
Editör: TE Bilisim