Antalya'nın Kaş ilçesi Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, 54 mahallenin muhtarılyla bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinleyen Ulutaş, "Bir plan içinde sorunları çözeceğiz" dedi.
Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan muhtarlar buluşmasına, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, belediye meclisi üyeleri, belediye birim müdürleri ve Kaş'a bağlı 54 mahallenin muhtarı katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Başkan Ulutaş, "2020 yılında sizlerle ilk kez bir araya geliyoruz. Kaş'ın 54 mahallesinin sorunlarını daha önce tesbit etmiştik. Sorunları biliyoruz. Ancak bu toplantıda sorunları bir kez daha dinleyeceğiz. Sorunların çözümü konusunda 2020- 2023 yılları için bir plan ve yol haritası belirleyeceğiz. Bir plan ve olanaklar ölçüsünde sorunları çözeceğiz" dedi.
Ardından muhtarlar sorunlarını sıraladı. Başkan Ulutaş ve birim müdürleri tarafından sorunların çözümü konusunda bilgilendirme yapıldı. Bazı sorunların çözümü için takvim verildi. Toplantı, Başkan Ulutaş'ın mahalle muhtarlarına isimlerinin yazılı olduğu 2020 yılı ajandası ve kalem hediye etmesi ile sona erdi.
 
Editör: TE Bilisim