FUAT İNAN HAYRANLARIYLA BULUŞTU
Atatürk ile ilgili yaptığı şarkılarla tanınan Fuat İnan,  Kaş ilçesinde hayranlarıyla bir araya geldi.
Atatürk ile yaptığı besteler yaptığı besteler ve söylediği şarkılarla taınan sanatçı Fuat İnan, Antalya’nın Kaş İlçesi’nde “Gönüldaşlar” olarak adlandırdığı  sevenleri ile bir araya geldi. Kaş Limanı’ndaki  bir cafede gerçekleşen buluşmaya Atatürkçü Düşünce Derneği Kalkan Şubesi Başkanı Ali Arıtürk, eski Kaş CHP İlçe Başkanı Mehmet Zorlu ve İnan’ın sevenleri katıldı.
İnan buluşmada yaptığı konuşmada”İnsanım insan sever” şiir albümünün yeni çıktığını belirterek, yakın zamanda sözü ve müziği bana ait olan “Atatürkçü şarkılar” albümüne klip çekeceğiz. Bu albümde yer alan “Milyonların sevdası” eserin çekim çalışması Samsun’da yapılacak. İlk eserinin 2008 yılında yayınlanan “Cennet Çiçeğim” adlı şiir kitabı olduğunu İnan, sanat yaşamındaki yaptıklarını şöyle anlattı. 2012 yılında “Ölüm Hoş Gelir Uğruna” isimli şiir kitabımı çıkardım. 2015 yılında “ Bir Gün Beni Anacak Yüreğin” adlı albümümle gönüldaşlarıma merhabea dedim. 2016’da teklik albüm “ Kardeşlik Narası”, 2017 yılında üçüncü albümüm “Atatürkçü Şarkılar” albümüm çıktı. Bu güne kadar 5 albüm, 2 şiir kitabım çıktı. Daha yapacağım çok şey olduğuna inanıyorum. Sosyal medyada yaptığım “Gönüldaşlar Dergahı Proğramı’nda” Atatürkçü yürekler buluştu.
   Gönüldaşlarla bir arada olmak için Kaş’a uğradığını belirten İnan; bir sonraki buluşmanın ilçede bir konserle olabileceğini sözlerine ekledi.
  İnan konuşmasının sonunda, katılımcıların sorularını yanıtladı. Sevenlerine albümlerini ve şiir kitaplarını imzaladı. Şiirlerinden bölümler okudu.
 
 
Editör: TE Bilisim