Kaş İlçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın olağan genel kurulunda Ali Çalışkan üçüncü kez başkan seçildi.
Çerçiler Atatürk Spor Salonu'nda yapılan Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kurulu'na, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, MHP İlçe Başkanı Cemil Kolak, Demre Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Perçin, Finike Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Adem Durdemir, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Kaş Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin ve üyeler katıldı.
Divan başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin yaptığı genel kurulda Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, oda çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Seçimde tek aday olduğu için Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 2 bin 245 üyesinden 85'i oy kullandı. Geçerli 84 oyun tamamını alan Ali Çalışkan, üçüncü kez başkan seçildi. Yönetim kurulunda Abdullah Hamarat, Hüseyin Güzeloğlu, Gürol Ateş, Erol Bozdağ, Salih Gökçe, Mehmet Ali Avcı, Faiz Çevik, Soner Bakırcı, Sabri Turgut ve Mehmet Karaağaç yer aldı.
Denetim kurulu üyeliklerine ise Ayşe Taylı, Özgür Sarıcaoğlu ve Mehmet Erdal Erdil seçildi.
Editör: TE Bilisim