Kaş ilçesinde CHP'den 5 aday adayı belediye başkanlığı için başvurdu. Aday adaylarından 4'ü CHP ilçe başkanlığına birlikte gelerek başvuru dosyalarını teslim etti, 1 aday da başvurusunu posta yoluyla yaptı.
   Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Başkanı olabilmek için CHP’den beş aday adayı başvurdu. Aday adaylarından dördü birlikte Kaş CHP İlçe Başkanlığı’na birlikte gelerek başvuru dosyalarını birlikte verdi. Bir adayda posta yolu ile gönderdi. Kaş CHP İlçe Başkanlığı’nda istifa eden 36 yaşındaki turizmci Ulaş Akbaş, 40 yaşındaki mali müşavir Hayri Süt, 38 yaşındaki eczacı Yusuf Ulaş Akçay, 40 yaşındaki insanı Erkan Demirci birlikte CHP İlçe Başkanlığı’na gelerek başvuru dosyalarını CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan’a teslim etti. Beşinci aday 56 yaşındaki avukat Mustafa Yalçınkaya posta yoluyla başvuru dosyasını gönderdi. Adaylardan Hayri Süt ve Ulaş akbaş daha önce aday adaylıklarını açıklamıştı.
   Yeni aday adaylarından avukat Mustafa Yalçınkaya, 56 yaşında ve Kaş doğumlu. Hacettepe Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi ve Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Evli ve iki çocuk babası. İstanbul ve Antalya’da hukuk büroları var.
  Diğer aday adayı Erkan Demirci, 40 yaşında. Lise mezunu. Kaş’ta iş insanı. Kaş doğumlu. Evli ve üç çocuk babası. Halen CHP’den Kaş Belediye Meclisi üyesi.
  Diğer aday Yusuf Ulaş Akçay, Kaş’a bağlı Gömbe Mahallesi’nde eczacı. Evli ve iki çocuk babası. 38 yaşında ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu.
   Dört adayın aday adaylık dosyasını teslim alan CHP’nin yeni Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan yaptığı konuşmada” Şu ana kadar beş arkadaşımız Kaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu. Ancak aday adaylığı için başvuru süresi 26 Ekim Cuma gününe kadar uzatıldı. Yeni başvurular bekliyoruz. Bunun anlamı şu. CHP Kaş’ta Belediye Başkanlığı seçimini alacak. Beş adayımızda vizon sahibi, partimizin üyesi. Kaş Belediye Başkanlığı’nın en iyi şeklide yapacak kişiler. Ancak bir kişi adayımız olacak. Kim adayımız olursa olsun; hep birlikte çalışacağız. Başaracağız. Bunun sözünü istiyorum” dedi.
  Dört aday adayı da yaptığı konuşmada; kim aday olursa olsun, hepimiz birlikte partimizin başarısı için, Kaş’ta sosyal demokrat bir belediye başkanı seçtirmek için hep birlikte çalışacağız dediler.
  
 
Editör: TE Bilisim