CHP Kaş Gençlik Kolları Başkanı Ali Manavgatlı ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından görevden alındı. Görevden alma CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından da onaylandı.
   CHP Kaş Gençlik Kolları Başkanı Ali Manavgatlı ve yönetimi, CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından görevden alındı. Görevden alma, CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından da onaylandı. Antalya’nın Kaş İlçesi CHP Gençlik Kolları’nın 2 Aralık 2017 tarihinde yapılan kongresinde seçilen CHP Kaş Gençlik Kolları Başkanı Ali Manavgatlı ve ilçe yönetimi, 27 Mart 2018 tarihinde görevden alındı. Gönderilen görevden alma yazısında, hiç tutanak ve denetleme olmadan “Kaş İlçe Gençlik Kolları’nın” toplantı yapmadığı gerekçe olarak gösterildi.
  Görevden alınan Kaş CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Manavgatlı yaptığı konuşmada” İl Gençlik Kolları Başkanlığı, hiçbir inceleme yapmadan, ortada tutanak olmadan, hiçbir tutarlı gerekçe göstermeden bizi görevden aldı. Bunun üzerine, toplantı tutanaklarımızla, belgelerle  CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’ne  itirazda bulunduk. İtirazımız 12 Nisan 2018 tarihli yazı ile rededildi. Yönetimle birlikte görevden alındık. Bunun tek nedeni var. CHP Gençlik Kolları İl Kongresi’nde biz, mevcut CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül’ü desteklemedik. Diğer aday arkadaşımız Anıl Taş’ı destekledik. Biz CHP İl Gençlik Kolları Kongresi’nde demokratik bir seçim olduğunu, yarışın seçim sonunda bittiğini düşünüyorduk. Ancak İl Gençlik Kolları Başkanımız Musa Gül için bitmemiş. Biz 2019’da yapılacak seçimler için kenetlenmeyi beklerken, dışlandık. Gün oldu bizi otobüslere almadılar. Yaptığımız itirazda, “siz de doğru adayı destekleseydiniz” denildi. Ama biz sustuk. Sabah akşam sosyal medyada adalet, demokrasi diyen arkadaşların ne kadar demokrat olduklarını gördük. Biz CHPli’yiz. Bundan da onur duyuyoruz. CHP’yi babasının malı zannedenler, siyasetsi büyütmek yerine dar kadroculuk yapanlar, bizim CHP’liliğimizi sorgulayamaz. Biz CHP’deyiz, yarında CHP’de olacağız. Derdi günü sadece başkan, makam olanların yolu açık olsun” dedi.
   Ali Manavgatlı’nın yerine, CHP Kaş Gençlik Kolları Başkanlığı’na atama yapılmadı.
  
 
 
Editör: TE Bilisim