Antalya’nın  Demre İlçesi Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demre Belediyespor Güreş Takımı güreşçilerinin antramanını ziyaret etti. Başkan Topçu ziyaretinde, kıspet giydi. Yağlanarak güreşçilerle yağlı güreş yaptı. Onlara moral verdi. Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Demre İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Güreş Antrenörü Kahraman Şahin’in çalıştırdığı Demre Belediyespor Güreş Takımı’nın antramanını ziyaret etti. Önce çoğunluğunu minik güreşçilerin oluşturduğu 50 güreşçinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
   Güreşçilerin antrenörü Kahraman Şahin yaptığı konuşmada”Baharda bölgede yapılan yağlı güreşlerde, Demre’de 6, Finike’de 5, Kumluca’da 5 ve Manavgat güreşlerinde 5 derece yaptık. Amacımız Kırkpınar Güreşleri’nde derece yapmak. Takımda baş dışında her boyda Kırkpınar2a katılacak güreşçimiz var. Kırkpınar güreşlerinde başaltında Davut Cansev, teşvik 2’de Serhat Atalay, minik 2’de Arda Çetin ve nimik 1’de Halil Ceylan’dan birincilik bekliyorum. Genç bir güreş ordumuz var. Gelecekte bunların içinden Kırkpınar Başpehlivanı çıkacak. Kırkpınar öncesi Sakarya Akyazı ve Isparta Uluborlu güreşlerine katılacağız. Bu güreşlerde Kırkpınar’ın son provalarını yapacağız” dedi.
   Demre Belediye Başkanı Topçu ise yaptığı konuşmada”Belediyemizin  olanakları ölçüsünde sizlere destek veriyoruz. Destek vermeye de devam edeceğiz. Hepinizin kıspetleri yenilendi. Her türlü antraman malzemesi ve ulaşım desteğini veriyoruz. Antalya yağlı güreşte bir marka. Sizden tek isteğim Kırkpınar’da kürsüye çıkarak Demre’nin adını duyurmanız. Gelecekte içinizden bir Kırkpınar Başpehlivanı niye çıkması” dedi.
   Başkan Topçu, ardından kıspet giydi. Yağlanarak güreşçilerle birlikte güreş tuttu. Onlarla antraman yaptı. Birlikte toplu fotoğraf çekildi.
  
 
Editör: TE Bilisim