Antalya'nın Demre ilçesinde dönemin Kale Lisesi olarak eğitim öğretim yapan okulun 1986-1987 dönemi mezunları, mezuniyetlerinin 32. yılında Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası'nda bir araya geldi.
Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmaya Kale Lisesi'nin o dönem mezunlarından 25 kişi katıldı. Ankara, Antalya, Demre, Kaş, Finike ve Kumluca'dan buluşmaya katılan mezunlar hasret giderdi. Çeşitli mesleklerden hepsi evli olan mezunların çoğunluğu, buluşmaya eşleriyle katıldı. Buluşmaya katılanları o an sosyal tesislere gelen Kaymakam Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da selamladı ve bir süre sohbet etti.
Buluşmayı organize eden Hatice Gedikoğlu, "Kale Lisesi'nden mezun olduktan sonra bazılarımız üniversite eğitimine gitti. Bazılarımız farklı yerlerde iş buldu. İlk kez mezuniyetimizin 25. yılında Demre'de bir araya geldik. 8 yıldır aralıksız olarak buluşuyoruz. Her yıl anılarımızı tazeliyoruz. Okul yıllarına dönüyoruz. Bu yıl Gömbe Yaylası'nda bir araya gelerek bol bol sohbet ettik. Anılarımızı yeniden tazeledik" dedi.

 
Editör: TE Bilisim