DUVAR USTASI UÇURUMA YUVARLANAN OTOMOBİLİNDE ÖLÜ BULUNDU
 Kaş ilçesinde sabah otomobiliyle yola çıktıktan sonra haber alınamayan duvar ustası Süleyman Kocakaya’nın (48) cansız bedeni 50 metrelik uçuruma yuvarlanmış otomobilinde bulundu.
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde meydana gelen kazada, bir otomobil uçuruma yuvarlandı. Otomobil sürücüsü duvar ustası yaşamını yitirdi. Kaza Kaş İlçesi’ne bağlı Yayla Aklar Mahallesi ile Saklıkent arasında meydana geldi. Kaş’a bağlı İslamlar Mahallesi’inde yaşayan duvar ustası 48 yaşındaki Süleyman Kocakaya, Yayla Aklar Mahallesi’nden İslamlar Mahallesi’ne gitmek üzere sabah 05.30 sıralarında 44 EL 350 plakalı otomobili ile yola çıktı. Saklıkent yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek, otomobil taklalar atarak yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Ailesi Süleyman Koacakaya’dan haber alamayınca Kaş Jandarma Komutanlığı’ndan yardım istedi. Kendileri de aramaya çıktı.
Jandarma ekipleri, öğleyin saat 11.30 sıralarında Süleyman Kocakaya’nın otomobilini uçurumda ve bir ağaca tutunmuş olarak buldu. Evli ve iki çocuk babası olan Süleyman Kocakaya’nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Cesedi olay yerinden çıkarıldı.
 
 
 
Editör: TE Bilisim