KAŞ İLÇESİNDE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONA ERDİ, ÖĞRENCİLER İÇİN YAZ TATİLİ BAŞLADI.
Kaş İlçesi’nde karnelerini alan öğrenciler tatile çıktı.
Kaş İlçesi’nde 2021- 2022 Eğitim Öğretim yılı 17 Haziran Cuma günü sona erdi. Öğrenciler okullarda düzenlenen törenlerle karnelerini alarak yaz tatiline girdiler.
Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Milli Eğitim müdürü Melih Eroğlu Atatürk İlk-Ortaokulu’nda öğrencilerle birlikte karne heyecanı yaşadı. Kaş Kaymakamı Yazıcı, Kaş Belediye Başkanı Ulutaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Eroğlu Atatürk İlk-Ortaokulu’ndaki karne dağıtım törenine katıldı. Öğrencilere karnelerini veren Kaymakam Yazıcı ve Belediye Başkanı Ulutaş ve Milli Eğitim Müdürü Eroğlu öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet etti. Kaymakam Yazıcı Öğretmenler, öğrenciler ve velilerinde katıldığı törende, verimli çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederken, öğrencilere de iyi tatiller diledi.
KAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ EROĞLU: TATİLDE NİTELİKLİ VAKİT GEÇİRİN
Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Melih Eroğlu yaptığı açıklamada:Değerli öğrenciler; Geleceğimizin umudu ve ülkemizin istikbali olan sizler, yoğun ve yorucu bir yılın ardından çalışmalarınızı tamamlayarak karnelerinizi aldınız ve eğitim ve öğretim yılının sonunda yaz tatiline girdiniz.İnanıyorum ki tatili, bol bol kitap okuyacağınız, aileniz ve arkadaşlarınızla nitelikli vakit geçireceğiniz, dinleneceğiniz, eksiklerinizi tamamlayacağınız, doğa ile toprak ile sıkı dost olabileceğiniz, sosyal ve kültürel faaliyetler ile kendinizi geliştirip başarılarınızı daha da arttırabileceğiniz bir fırsat olarak değerlendireceksiniz.
Sizlere iyi tatiller diliyorum”dedi.
Okullar, 12 Eylül tarihinde açılacak.
 
 
Editör: TE Bilisim