Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi 180 öğrenci, 30 öğretmen 3 idareci ve yaklaşık 1300 öğrenciye karşı vitrine çıkılan Tübitak Bilim Fuarı’nda birbirinden ilginç projelere imza attılar.

  Kaş Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 4006 Tübitak Bilim Fuarı’nın coşkusu yaşandı. 80 masa 180 öğrenci 30’u öğretmen 3 idareci ile yaklaşık 1300 öğrenciye karşı vitrine çıkılan bilim fuarında birbirinden ilginç projeler göz doldurdu. Okul Müdürü Yusuf Ağünlü Tübitak Fuarıyla ilgili olarak yaptığı konuşmada”Tübitak Bilim Fuarındaki projelerle nitelikli okul olduğunu ispatlayan Kaş İmam Hatip Lisesi "bilimde öncü ahlâkta öncü" olduğunu ispatladı.

İmam Hatip nesli güzel bir ilke imza atarak nitelikli okul olma yolunda üreten, vizyon ve misyon sahibi bir bilim yuvası olduğunu ,geleceğin öncü örnek ve aydın nesil yetişeceğini herkese gösterdi. Sabah saat 9:00’da Kaş Anadolu imam Hatip Lisesi idarecileri öğretmenleri öğrencileri ile bölgeden gelen idareci, öğretmen ve öğrencilerle birlikte açılış yaptık.  Hiç boş bırakılmayan sunum standları saat 16:00’ya kadar yoğun öğrenci ve ziyaretçi katılımıyla gerçekleştirildi .Kaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan’ın da katıldığı bilim fuarına bölgenin kurum müdürleri sivil toplum kuruluşları veliler ve halk yoğun ilgi gösterdiler Fuardan memnuniyetlerini dile getiren ziyaretçiler çok dikkat çekici ve emeğin ürünü olduğunu ifade ettiler.Ayrıca tübitak temsilcisi bütün eserleri tek tek inceleyerek imam hatiplerin bilimsel çalışmalarda da etkin olduğunu söylediler diyerek Okul müdürü  Ağünlü’de yaptığı değerlendirmede” İmam hatip sadece diyanete personel yetiştirmekle yetinmeyip imam hatipli doktorlar imam hatipli mühendisler imam hatipli pilotlar imam hatipli öğretmenler yetiştireceğinin müjdesini bu projelerle vermiştir. Ne bu han ne bu cihan severek yapandan daha iyi yapamaz. İdareci , öğretmen öğrenci ve veliler olarak okul kültürü, aidiyeti ve başarının ekip işi olduğunu gösterdik, tek başına hiçbir şeyin olamayacağını gösterdik. Bir aile, bir takım, bir ruh olarak bir amaç için birlikte hareket edildiğinde nelerin başarılacağını gösterdik.Nitelikli okul vizyon misyon sahibi eğitim yuvasını olduğunu gösterdik.  Kaş Anadolu imam Hatip Lisesi Müdürlüğü olarak bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza ve haber yaparak sesimizi duyuran kaş aydın haber Gazetesi’ne Şükran’larımızı sunar, hayırlı ramazanlar dileriz.”diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
Editör: TE Bilisim