Kaş Belediye Başkanı Ulutaş, “Geleneksel iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan’ın güzelliğiyle birliğimizi, beraberliğimizi daim kılıyoruz.” dedi.
Kaş Belediyesinin düzenlediği mahalle iftar buluşmaları devam ediyor. Bu kez adres Ova Mahallesi oldu. Ova Çay Bahçesi’nde düzenlenen iftara, yaklaşık bin 500 kişi katıldı.
İftar için hazırlıkların tamamlanmasının ardından vatandaşlar sıraya girerek, yemeklerini aldı. Ezanın okunmasıyla Ova’daki iftar sofralarında oruçlar açıldı.
Başkan Mutlu Ulutaş, iftar sonrası yaptığı konuşmada, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bereket, iyilik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, “Mahallelerimizde düzenlediğimiz geleneksel iftar yemeklerinde bir araya geliyoruz. Ramazan’ın güzelliğiyle birliğimizi, beraberliğimizi daim kılıyoruz. Bu ayın ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Rabbim, tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetlerinizi kabul eylesin. Bizi Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramı’na ulaştırmayı nasip etsin.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim