Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçede yaşayan sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü yaşlılara yardım köprüsü kurdu. Yaşlıları ziyaret ederek, onlara yardımlarda bulundu. Siz evden çıkmayın bir size geliriz dedi.
    Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü Kaşlılar’ı ziyaret etti. Ulutaş içinde çeşitli gıda maddeleri bulunan gıda paketlerini,  ihtiyaç sahibi yaşlılara verdi. Onlara yanında götürdüğü kolonya ikramında bulundu. Sosyal mesafeyi koruyarak, onlarla sohbet etti. Gıda paketinin yanında birer şişe kolonya ikram etti. Uymaları gereken kuralları anlattı.
   Başkan Ulutaş yaptığı konuşmada” İhtiyacı olan her yaşlımıza bu zor günlerde yardımcı olacağız. Gıda olarak yardımcı olacağız. Onların ihtiyaçlarını alarak evlerine kadar götüreceğiz. Belediyemizde kurduğumuz 444 07 11 nolu hata ulaşan yaşlılarımızın ihtiyaçlarını ayağına kadar götüreceğiz. Yeter ki onlar evde kalsın. Onlar bizim için değerli. Sağlıkları önemli. Kendileri telefon edemiyorsa mahalle muhtarına haber versinler. Muhtarlarımız bize ulaşacak. Ama büyüklerimiz her koşulda evde kalsınlar. Sağlıklı kalsınlar. Biz onlarla beraberiz”dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim