Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği yönetiminde yer aldı.
  Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) 20.Olağan Genel Kurulu, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde yapıldı. Mevcut Başkan Adlıhan Dere’nin tek aday olarak girdiği seçime ilgi büyük oldu. Akşam 17:00’ye kadar süren genel kurula 641 üye katıldı. Akşam 17:00’de sandıkların kapanması ile başlayan oy sayımı sonucunda kullanılan 554 oyun 537’si geçerli sayıldı. 17 oyun geçersiz sayıldığı genel kurulda, Adlıhan Dere ve ekibi 4 yıllığına AESOB yönetimine seçildi.
İŞTE YÖNETİM KURULU
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in divan başkanlığını yaptığı genel kurula tek liste ve “Birlikte Güç Var” sloganı ile giren Adlıhan Dere’nin listesinde şu isimler yer aldı: Bayram Dal, Mehmet Ali Gülaçtı, Süleyman Şahin, Mehmet Ali Alkan, Abdullah Akça, Sedat Karagöz, Velittin Yenialp, Ali Çalışkan. Denetim Kurulu’nda ise Yusuf Kurul, Hüseyin Şimşek, Hüseyin Değirmenci, Tolgahan Demir ve Recep Savaş yer alırken Disiplin Kurulu’nu Fatih Doruklu, Bülent Kaplan, Sercan Çobanoğlu, Durmuş Ali Akkaya ve Bayram İğneli oluşturdu.
KATILIM YOĞUN OLDU
AESOB 20. Olağan Genel Kurulu’na çok sayıda siyasi katıldı. Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Feridun Bahşi, İlçe belediye başkanları Hakan Tütüncü, Halil Şahin, Halil Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, ATSO Başkanı Davut Çetin, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Okan Hançer, Şehir Plancıları Odası Başkanı Funda Yörük, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik, Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar, çok sayıda bürokrat, muhtar ve davetli katıldı.
Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan yaptığı açıklamada, " Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin 20. Olağan Genel Kurul Toplantısı Tüm  Oda Başkanlarımız Yönetim  Kurulu Üyelerimizin  katılımlarıyla Birlik ve Beraberlik İçerisinde gerçekleştirildi, Kaş İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlarımızı Antalya Esnaf Odaları Yönetim kurulu Üyesi olarak Temsil İmkanı veren Birlik Başkanımız Sayın Adlıhan DERE'ye Teşekkür eder, Yeniden Güven Tazeleyen Başkanımız Sayın Adlıhan Dere ile Yönetim ve Denetim ,Disiplin Kurulu Üyelerimize Yeni Görevlerinin Hayırlı Uğurlu Olması Dilerim."dedi.
 
Editör: TE Bilisim