Kaş Belediyesi, bu yıl 15'incisi düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Fuar Kongresi'nde Kaş standıyla ilçenni tanıtımını yapıyor.
Kaş Belediyesi, Trevel Turkey İzmir Uluslararası Fuar Kongresi'nde stant açtı. Kaş Belediyesi 55 metrekarelik Kaş - Kalkan - Patara standında ilçenin tanıtımını yapıyor. Fuardaki Kaş heyetinde Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Aydın Çırak, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Belediye Meclisi üyeleri Hüseyin Sertçelik, İsmail Kavcar, Abdullah Hamarat ve turizmciler yer aldı.
Fuarda standa gelenlere, Kaş'ı tanıtan broşür, kitapçık, turizm haritası, ilçeye özgü keçi boynuzu pekmezi, ada çayı, bal tahin ve kekik hediye ediliyor. Büyük ekranda Kaş'ı tanıtan video film gösterimi yapılan stantta ilçedeki alternatif turizm olanaklarından dağ bisikleti, dalış, Likya Yolu Yürüyüşü, kanyon yürüyüşleri, yayla ve deniz turları anlatılıyor.
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, "Kaş Belediyesi olarak yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılarak, Kaş'ı her yönüyle tanıtmaya çalışıyoruz. İzmir Fuarı bu tanıtımın ilk ayağı. İzmir Fuarı'nda Kaş'ta yapılabilecek alternetif turizm olanaklarını tanıtmaya, anlatmaya çalışıyoruz. Eğer pandemi engel olmaz ve gelecek yıl düzenlenirse başta Berlin Turizm Fuarı olmak üzere yurt dışı fuarlara da katılarak, Kaş'ı tanıtacağız. Kaş'ın yabancı dostlarını, başta Almanlar olmak üzere yeniden yoğun biçimde Kaş'a getirmenin gayreti içinde olacağız" diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim