Antalya’nın Kaş İlçesi’nde Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, öğretmenlere bir sürpriz yaparak, okullarında ziyaret etti.  Okulda olan öğretmenlere birer karanfil ve hediyeler verdiler. Olmayan öğretmenlerin sınıflarına birer karanfil bıraktılar.
   Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri, Öğretmenler Günü dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Jandarma Trafik Timi ekipleri, önce Kaş’a bağlı Üzümlü Mahallesi Ortaokulu ve Kalkan Mustafa Kocakaya Mesleki ve Tekin Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okul yöneticilerine ve okulda bulunan öğretmenlere, birer karanfil ve hediye verdiler. Okullarda pandemi nedeniyle bulunmayan öğretmelerinde masalarına birer karanfil bıraktılar. Ardından yüz yüze eğitimin devam ettiği Üzümlü Mahallesi’ndeki ana sınıfını ziyaret ederek, ana sınıfı öğretmenine bir karanfil ve hediye verdiler. Jandarma Trafik Timi’nin sürpriz ziyareti, okullarda görev yapan yönetici ve öğretmenleri mutlu etti.
   Kaş Jandarma Komutanlığı Trafik Timi ekipleri yaptıkları açıklamada”Hepimizin başarısında öğretmenler var. Bizleri yetiştiren öğretmenlere olan borcumuzu kişi ve ülke olarak ödeyemeyiz. Onların bu mutlu gününde, tüm öğretmenlerimiz adına küçük bir sürpriz yapmak istedik. Onların mutlu gününe bir damla mutluluk katmak istedik”dediler.
 
 
 
Editör: TE Bilisim