Komşu derbisini Kınıkspor kazandı
  Antalya Süper Amatör'de ligin ilk maçında komşu ilçe takımları Demre Belediyespor ile Kınıkspor karşı karşıya geldi. Maçı tek golle deplasmanda oynayan Kınıkspor kazandı.
  Antalya Süper Amatör Lig’in ilk hafta maçında iki komşu ilçenin takımları Demre Belediyespor ile Kaş Kınıkspor karşı karşıya geldi. Maçı tek golle deplasmanda oynanayan Kaş Kınıkspor kazandı. Demre Stadı’nda yeni sezonun ilk maçında Demre Belediyespor ile Kaş Kınıkspor karşı karşıya geldi. Maçı, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Cumhuriyet Başsavcısı Güray Yıldız, Jandarma Komutanı Emre Tırpancı, Deniz Ticaret Odası Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Çetin, belediye meclisi üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanlarınında aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi. Maç öncesi Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, hakemlere ve iki atkım kaptanına çiçek vererek başarılar diledi. Demre Stadı’nda oynanan maçı Ali Can Soydal, Hüseyin Altınok, Ümit Ali Alaraş yönetti. Maç, Kaş Kınıkspor vuruşu ile başladı. 12. Dakikadaki Kınıkspor atağında Cihat’ın şutu kale direğinden dışarı çıktı. Demrespor maçın 13. dakikasında Ekrem, 18. dakikasında Sergen ve 34. dakikada Feyyaz ile üç net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı 0 – 0 sona erdi.
   İkinci yarının 64. Dakikasındaki Kınıkspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan  Gökhan’nın şutu kaleciye de çarparak ağlara gitti. Bu golle Kaş Kınıkspor maçta 1 – 0 öne geçti. 84. dakikadaki Demrespor atağında Metcan’nın şutunu Kınık kalecisi Murat nefis çıkardı. 87. dakikadaki Kınıkspor atağında Taner net golü kaçırdı. Maçın son dakikasında Kınıkspor’dan Şahan’ın sert şutunu Demre kalecisi Mustafa ayakları ile çıkardı. Maçta, Kınıkspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Maçta Demre Belediyespor’dan Mustafa, Yahya, Ekrem, Emre, Sergen ve Feyyaz, Kaş Kınıkspor’dan Mehmet Ali ve Mustafa sarı kart gören futbolcular oldu.
  
Editör: TE Bilisim