KAŞ KINIKSPOR ANTALYA HALSPOR’U DEPLASMANDA 2-0 YENDİ
   Antalya Süper Amatör'de Kaş Kınıkspor deplasmanda Antalya Halspor'u 2-0 yenerek namağlup unvanını sürdürdü. Antalya Zeytinköy 4 nolu saha’da oynanan maçı, Mazlum Doğan Bodur, Kadir Akıllı, Samet Sevinç hakem üçlüsü yönetti. Maç, Antalya Halspor’un vuruşu ile başladı.
  Maçın ilk yarısında üstün oynayan taraf Kaş Kınıkspor oldu. Maçın 3. ,25. ve 33. dakikalarında Kınıkspor’dan İskender üç gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Kınıkspor oldu.  Ancak maçın 50. dakikasında Antalya Halspor’dan Ömer Ali net golü kaçırdı. Ömer Ali’nin şutunu Kaş Kınıkspor kalecisi Erdinç köşeden çıkardı. Maçın 52. dakikasındaki Kınıkspor atağında oluşan karambolde , Ahmet Beki  attığı sert şutla takımını deplasmanda 1 – 0 öne geçiren golü attı. 59. dakikadaki Kınkspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Vahdet attığı şutla takımını 2 – 0 öne geçirdi. 67. dakikada Kınıkspor’dan Mahamadi, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek  takımın 10 kişi bıraktı. Maçın bu dakikasından sonra karşılıklı ataklar baka gol getirmedi. Maçta Kınıkspor’un 2 – 0  üstünlüğü ile sona erdi.
   Bu sonuçla Kınıkspor ligte oynadığı beş maçı da kazanarak 15 puan topladı. 6 maçta kendisi gibi namağlup olan Alanya Kestel Belediyespor’un ardından ligte maç eksiği ile ikinci sırada yer aldı. Kınıkspor 5 maçta 9 gol attı. Kalesinde gol görmedi. Kalesinde gol görmeyen tek takım oldu.
   Maçta Antalya Halspor’dan Cafer Sadık ve Şahin, Kınıkspor’dan Ayetullah, Vahdet, İskender ve Erdinç sarı kart gören futbolcular oldu. Maçın 67. dakikasında KaşKınıkspor’dan Mahamadi, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
 
 
Editör: TE Bilisim